Dagens spilforslag – Oskarshamns slår Almeboda med mindst to

Kamp: Oskarhamns AIK-Almeboda Linneryd

Spilforslag: Oskarshamns AIK vinder kampen med mindst to mål (-1)

Odds: 2,00

Spilstop: 25. marts kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Som det eneste vesteuropæiske land spiller de stadig fodbold i Sverige. Det sker i form af træningskampe mellem landets mindre klubber. I denne kamp mødes Oskarshamns AIK og Almeboda Linneryd. Oskarhamns AIK spiller til daglig i landet tredje bedste liga, mens deres modstandere Almeboda Linneryd normalt huserer i den fjerdebedste svenske række. Almeboda Linneryd har spillet seks træningskampe og blot vundet én af disse. Vi regner med, at denne dårlige statistik bliver udbygget mod Oskarshamns AIK.

 

Derfor vinder Oskarshamns AIK med mindst to mål

I den kommende sæson spiller Oskarshamns AIK igen i den sydlige del af de tredjebedste svenske rækker. Rækken har navnen Ettan Söndra. Holdet var sidste efterår i overhægnende fare for at rykke ud af Ettan Söndra, men det lykkedes dem at redde sig efter to play-off-kampe mod IFK Berga. De har dog været ganske suveræne i deres træningskampe her i foråret. Her har man vundet fem ud af fem kampe – primært spillet mod hold fra den fjerde- og femtebedste række. En af sejrene var sågar en 1-0-sejr over sidste års modstander fra play-off-kampene – IFK Berga.

Deres modstandere fra Almeboda Linneryd er kommet mindre heldigt fra start. De har som nævnt blot vundet én af deres seks træningskampe.  Det absolutte lavpunkt må være, da man tabte med hele 4-1 til Saxemara IF fra den femtebedste række. Sidste år undgik Almeboda Linneryd lige akkurat at skulle spille play-off om nedrykning, men meget tyder på, at de går endnu en hård sæson i møde. Dette er holdenes sidste træningskamp inden det for alvor begynder at gå løs i de lavere svenske rækker. Derfor bør Oskarshamns naturligvis gå efter at slutte deres pre-season af med endnu en god præstation. Derfor tror vi, at de vil gå til kampen, som var det en ligakamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Oskarshamns AIK vinder kampen med minimum to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.