Dagens spilforslag og odds: Oriol Romeu vender tilbage med et brag

Spilforslag hver dag

Kamp: Southampton – West Ham
Spilforslag: Oriol Romeu får et kort i kampen
Odds: 3,00
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Romeu får kort

 

Southampton er kommet tilbage på sejrssporet efter at have fyret Mark Hughes og ansat Ralph Hassenhüttl i stedet for. Først slog de Arsenal med 3-2 hjemme på St. Mary’s Stadium, hvilket blev fulgt op af en 1-3 sejr på Kirklees Stadium mod danskerkolonien Huddersfield. Nu besøger West Ham så den engelske sydkyst, og vi forventer et opgør, hvor der vil være tænding og spænding fra start til slut. Får vi ret i den antagelse, så kommer dommeren nok også til at uddele et par advarsler i løbet af kampen.

 

Oriol Romeu is back

The Saints har en defensiv midtbanemand ved navn Oriol Romeu på holdkortet. Selvom den tidligere Chelsea-spiller har været skadet i mere end en måneds tid, så er han stadig en af deres klart største kortkonger. Fire gule kort i elleve Premier League-opgør står han noteret for indtil videre. Det er rent faktisk kun den danske midtbanedynamo Pierre Emile Højbjerg og den skadede venstreback Ryan Bertrand som har været i karambolage med dommeren flere gange.

Da den defensive midtbanemand så småt er ved at være kommet sig over sin skade og er i spil til dagens kamp, så sætter vi vores lid til, at han fortsætter hvor han slap. Oriol Romeu er godt nok i karantænefare, men når man tanker på, hvor vigtige de tre point er i aften, så holder han sig nok ikke tilbage. Der skal altså bare gives gas fra dommerens første fløjt, og det er han uden tvivl rigtig god til.

Det kan godt være, at der ikke er statsgaranti på, at den kortglade spanier får sin advarsel. Han kommer dog helt sikkert til at være involveret i et par dueller.

Derfor anbefaler vi at spille på, Oriol Romeu får et kort i kampen til odds 3,00 hos Unibet.

 

Odds på Romeu får kort

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund