Dagens spilforslag og odds: X kan være gavnligt i italiensk bundopgør

Spilforslag hver dag

Kamp: Parma – Fiorentina
Spilforslag: Uafgjort
Odds: 3,30
Units: 2/5
Bookmaker: Nordicbet

 

Odds på kampen her

Parma fik klø i sidste weekend ude mod Bologna, men havde før det spillet uafgjort i fem kampe i træk. Igen i denne runde befinder Parma sig i en situation, hvor en uafgjort kan vise sig at være yderst fordelagtig for klubben fra skinkebyen, mens dagens modstander fra Fiorentina med en uafgjort kan sikre sig en ny sæson i Serie A.

Vi deler i porten

Det fejlede med et brag, da vi i sidste uge forsøgte os med et såkaldt motivationskryds mellem Bologna og Parma. Begge hold ville spille sig i sikkerhed, hvis Empoli tabte ude til Sampdoria, men Empoli vandt stik mod forventningerne og holdt liv i håbet om overlevelse, og det har ganske givet motiveret Bologna til at gå efter de tre point.

Og dem fik de. I sikker stil. Vi forsøger dog igen i denne weekend, hvor Parma påny med fordel kan spille uafgjort mod en direkte modstander i bunden. Et enkelt point vil tvinge Empoli under stregen til at skulle vinde begge sine sidste kampe mod Torino (som spilles samtidig med denne) samt ude mod Inter i sidste runde, hvis de skal kunne overhæle Parma.

Samtidig vil dagens modstander fra Fiorentina ikke kunne hentes af Empoli og matematisk have sikret sig overlevelse med en uafgjort. X’et virker alt andet lige mindst lige så oplagt i denne weekend som i sidste.

Det er to yderst formsvage hold, vi her har med at gøre. Parma har ikke vundet i ni kampe, mens Fiorentina ikke har vundet i 12. Et kryds i dagens kamp kan sikre Fiorentina og give Parma en stor fordel i bundstriden. Oddset er lidt lavere end normalt på uafgjort, men der er stadig fin værdi.

 

To hold med alt at vinde ved en uafgjort. Vi spiller uafgjort i kampen hos Nordicbet til odds 3,30.

 

Odds på kampen her