Kamp: Wolverhampton Wanderers vs Manchester United

Spilforslag: Wolves taber ikke kampen (+0,5)

Odds: 1,60

Units: 2/5

Spilstop: 19 august kl. 21:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Wolves kom tilbage i Premier League sidste år, og mødte United to gange i ligaen, samt en gang i FA Cuppen. Som oprykker forventer man derfor ikke, at giganterne fra Manchester må gå fra alle tre kampe uden sejr. ikke desto mindre var det resultatet efter de tre opgør, hvor Wolves vandt de to og spillede 1-1 i den tredje kamp. Wolves sluttede faktisk på en meget imponerende syvendeplads, i deres første sæson tilbage i det fine selskab. Nu skal der bygges videre på fundamentet, og der er en del som tror de kan gentage succesen.

I aften møder de United på hjemmebanen, og det vil være et Wolves mandskab fuld af tro på sig selv. De har haft et godt tag på United, og har formået at holde på profilerne og endda tilføjet et par nye ansigter. Derfor anbefaler vi, at man tager et kig på bookmakeren Unibet, og deres Asian Handicap. Her kan du spille Wolves (+0,5) til odds 1,60, hvilket reelt betyder at hvis Wolves formår, at undgå nederlag så vinder du på dit spil.

 

Derfor taber Wolves ikke kampen

Som skrevet har de to mandskaber mødtes tre gange over det seneste år, alle uden nederlag til Wolves. De kan endda fremvise to sejre, i henholdsvis FA Cuppen og i Premier League, begge på 2-1. Det sidste opgør endte 1-1, i en kamp hvor Wolves havde stor ære af kampen og med lidt held kunne have fået alle tre point. Disse resultater viser tydeligt, hvordan Wolves elsker at spille mod United, og vi tror da også på, at de igen som minimum sikrer sig uafgjort.

Wolves har fået samlet et meget stærkt hold efterhånden, og man forstår godt de formår at skabe gode resultater. På mål har de bomstærke Rui Patricio, den portugisiske målmand er en af mange portugisere på mandskabet. Træner Espirito, som også er fra Portugal har opbygget en stamme af landsmænd på holdet, og det har båret frugt. Særligt på midtbanen dominerer portugiserne, hvor Joao Moutinho og Ruben Neves er sublime spillere. Oppe foran er Diogo Jota den sidste af det portugisiske firkløver, som er rygraden på dette Wolves hold.

Fundamentet er solidt, og Doherty og Jonny på kanterne supplerer flot portugiserne, samt målræven Jimenez i angrebet. Wolves har reelt set ingen svagheder, og derfor tror vi igen de får et resultat mod United!

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton formår at sikre sig minimum uafgjort imod Manchester United, i aftenens kamp i den engelske Premier League. Asian Handicap Wolves (+0,5) til odds 1,60 hos bookmakeren Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund