Kamp: Winnipeg Jets vs Carolina Hurricanes

Spilforslag: Winnipeg Jets vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,43

Units: 2/5

Spilstop: 18 december kl. 02:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes to af de mandskaber, som begge har haft en flot sæson indtil videre. Både hjemmeholdet Winnipeg Jets og nattens modstander Carolina Hurricanes, har efter 33 kampe flotte 42 point. Carolina har en marginalt bedre målscore, og har også lukket lidt færre mål ind. Men de seneste fire gange disse to hold har mødtes, har Winnipeg haft godt styr på Hurricanes. Alle fire opgør er nemlig vundet, og det endda i ordinær spilletid.

14 sejre i de seneste 20 kampe, hvor to af de seks nederlag endda er kommet i forlænget spilletid. Vidner da også om et Winnipeg hold, som spiller god hockey for tiden. På mål har de en af ligaens bedste målmænd i Connor Hellebuyck. Som kan prale af, at have flest sejre i bagagen indtil videre i sæsonen sammen med to andre keepere. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,43 for sejren til Winnipeg Jets i ordinær spilletid. Et glimrende odds, især med tanke på deres seneste indbyrdes kampe!

 

Derfor vinder Winnipeg Jets kampen i ordinær tid

Det er ikke altid tilfældigt når et hold, har vundet flere kampe i streg over et andet hold. Der er nemlig nogle mandskaber, som ligger bedre til Winnipegs spillestil og i den kategori falder Carolina ind i. Jets laver nemlig rigtig mange mål for tiden, med hele 24 mål i de seneste seks kampe. Sammenligner man det med Hurricanes har de blot 18 mål, i deres seneste seks kampe. Så selvom Hurricanes har lavet flere mål i sæsonen, så virker Jets som det bedste hold lige pt.

Winnipeg har også adskillige målfarlige spillere, og en af dem har endda et dansk pas. Nikolaj Ehlers har allerede scoret imponerende 14 mål, samtidig med han også har 11 assists. Han er faktisk kun overgået af Mark Scheifele, som har præsteret at score 15 mål. Selvsamme Scheifele er også holdets helt store pointsluger med 35, forfulgt af Kyle Conner og Patrik Laine begge med 31. Herefter følger Blake Wheeler, som spiller i kæde med Ehlers og han har 26 point. I defensiven har Jets dog også et par spillere, der byder ind med flot offensivt spil. Således har både Neal Pionk og Josh Morrissey lavet tre mål, samt 16 assists. Jets har hele pakken, to gode scoringskæder, samt en fantastisk målmand i Hellebuyck. Vi tror de sejrer, og udnytter deres gode form til endnu en sejr over Hurricanes som så ofte før!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Winnipeg Jets og Carolina Hurricanes ender med en hjemmesejr til Jets mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,43 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund