Kamp: Washington Capitals vs Ottawa Senators

Spilforslag: Washington Capitals vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,55

Units: 4/5

Spilstop: 8 januar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Top og bund, hvor førerholdet Washington Capitals på hjemmebane tager imod Ottawa Senators. Hos udeholdet hober problemerne sig op, og udover tre nederlag i træk er de også ramt på skadesfronten. Det normale førstevalg på målmandsposten Nilsson er ude med en hjernerystelse, og i hans fravær står Anderson. Den aldrende keeper står dog ikke specielt godt, og derudover er sæsonens positive overraskelse Duclair muligvis også stadig skadet.

Hos Washington har de ikke sådanne problemer, og selvom deres målmænd ikke er de bedste i ligaen. Er de dog klart bedre end Ottawas, samtidig med at Capitals offensiven er blandt de allerbedste i hele NHL. De seneste fem opgør mellem disse to hold, har budt på lutter sejre til Washington så det dufter af endnu en hjemmesejr. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,55 for sejren i ordinær spilletid. Selvom oddset ikke er vanvittigt høj, burde sejren til gengæld være stensikker!

 

Derfor vinder Washington Capitals kampen i ordinær tid

Vi nævnte foroven Capitals offensiven, og det er ikke hvem som helst vi snakker om. Ovechkin er stjernen over dem alle på holdet, og er igen i år på vej mod en supersæson. Ikke bare laver han mange mål, men han er også en spiller som modstanderen slår sig på. Den russiske stjernespiller er kendt som en hardhitter, og det er ikke uden grund da han udover de mange mål også får masser af hits. I angrebet er også Kuznetsov, Vrana, Backstrom, Oshie, Wilson og danske Lars Eller.

Det er få hold, som kan stille med to så stærke kæder og det gør da også at holdet banker målene ind. Hele 155 gange har Capitals i denne sæson scoret, og til sammenligning har Ottawa blot scoret 117 mål. Det er ikke fordi Washingtons defensiv er noget specielt, men også her er de bedst med 129 tilladt sammenlignet med Ottawas 143. Der er dog en spiller i Washington defensiven, som er eksploderet i denne sæson. John Carlson er de seneste tre år blevet bedre år efter år, men i denne sæson har han taget sit spil til et vanvittigt niveau. Med 52 point er han nummer 10 på ligaens pointliste, og er således bedre end spillere som Kucherov, Ovechkin og Stamkos. Washington er kæmpe favoritter i nattens kamp, og de burde også vinde og sende Ottawa tomhændet hjem!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Wahington Capitals og Ottawa Senators ender med en hjemmebanesejr til Washintong mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,55 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund