Spilforslag hver dag
Kamp: Kroatien vs Wales
Spilforslag: Kroatien vinder kampen
Odds: 1,61 (opdateret)
Units: 4/5
Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

Kroatien kom i 2018 helt til finalen ved VM i Rusland, hvor de led et nederlag til Frankrig på 4-2. Med finalen kom Kroatien på hele fodboldverdens læber. Især i Danmarks husker vi dem desværre for det nederlag de gav os i 1/8 finalen. Hvor Danmark tabte efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence.

Hos Betsafe finder du et odds på 1,55 i tilfælde af en kroatisk sejr over Wales. Dette er et glimrende odds, med den niveauforskel der burde være imellem en VM finalist i Kroatien. Der i skrivende stund er nummer 5 på Fifa verdensrangliste, og møder Wales der frister en tilværelse som nummer 19.

Ydermere har Kroatien opbygget et helt fantastisk fort på hjemmebanen. De har fået 9 sejre ud af 11 mulige og nul nederlag de sidste par år. Rigtig meget peger på en ventet Kroatisk sejr.

 

Derfor vinder Kroatien

Wales har et stort problem med at lave mål. I deres sidste 4 udekampe har de kun formået at score 1 mål. I disse kampe er det også blevet til blandt andet nederlag på 2-0 til Danmark, samt et nederlag til upåagtede Albanien.

Kroatien har derimod i deres sidste 4 hjemmekampe, haft det en hel del lettere. De har fået netmaskerne til at blafre hele 7 gange, og i disse resultater tæller endda en sejr på 3-2 over mægtige Spanien.

Motivationen burde være stor hos begge mandskaber. De er havnet i en ren dynamitpulje der udover Kroatien og Wales tæller hold, som Slovakiet og Ungarn. I en pulje uden mange lette modstandere, er det derfor altafgørende at vinde sine hjemmekampe.

Vi forventer at kvaliteten hos kroaterne skinner igennem. Især Luka Modric bærer et kæmpe ansvar. Hvor han med sine fænomenale pasninger kan skære ethvert forsvar op, og sørge for kampafgørende chancer til kroaterne.

Kampen har også det lille aspekt, at de to absolutte stjerner på hvert sit respektive landshold. Spiller til daglig for det samme klubhold i Real Madrid. Så foruden de vigtige point der skal ind på kontoen. Har Modric mulighed for at have en god portion insiderviden, han kan videregive til forsvaret. Således de kan stække Gareth Bale, og dermed stoppe en kæmpe del af det angreb, som Wales vil satse på kan føre dem til en overraskende udesejr.

Dagens forslag lyder hermed: Kroatien vinder over Wales til odds 1,61 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakeren Betsafes logo på sort baggrund