Dagens spilforslag og odds: Vigtigt opgør kan blive hårdt spillet

Spilforslag hver dag

Kamp: Sevilla – Athletic Bilbao
Spilforslag: Over 6,5 kort
Odds: 2,00
Units: 2/5
Bookmaker: Betfair

 

Odds på kampen her

Der resterer en enkelt kamp i sæsonen i den spanske La Liga, og efter at have bejlet til en plads i Champions League i store dele af sæsonen er Sevilla ved at smide det hele på gulvet. Med to point op til Valencia og Getafe, der deler fjerdepladsen, skal der et mindre mirakel til, for at Sevilla kan få fingrende i den Champions League-givende fjerdeplads. De vil utvivlsomt alligevel kæmpe for den teoretiske mulighed, og i dagens opgør møder de Athletic Bilbao, der er ligaens største bissehold, er bedre indbyrdes og tre point bag Sevilla. Det kan blive en blodig omgang!

Alt peger på en kortfest

Hvis man skal have held med at spiller på, at der falder mange kort i en kamp, er det som regel vigtigt med en dommer, som ikke er bange for at dele advarsler ud. En sådan en har vi i dagens kamp mellem Sevilla og Athletic Bilbao. José Maria Sánchez Martínez har flere gange i sæsonen mistet overblikket over en kamp og smidt rundt med kortene. Med 113 advarsler i 20 kampe er han den dommer, der har givet næstflest gule kort, og i de 20 kampe har han givet fem røde kort – et hvert fjerde kamp.

Matchuppet mellem de to hold på banen er som regel også vigtigt. Og her har vi en lækkerbisken. Nummer seks og syv i ligaen, Sevilla og Bilbao mødes. Tre point skiller dem, og da Bilbao på syvendepladsen er bedst indbyrdes, vil de rykke forbi Sevilla med en sejr. Valencia derimod kæmper for en spinkel chance for Champions League næste år. Det kan blive til en decideret krig på banen, hvor det eneste, der er sikkert, er, at ingen af holdene kan bruge uafgjort til en pind.

De to hold er nummer et og nummer tre på ligaens bisseliste. Bilbao er det hold i Spanien, der har modtaget flest kort. De mangler ingen af de spillere, der er vant til at komme i dommerens sorte bog.

Eneste opmærksomhedspunkt her er, at Sevilla mangler de to spillere, der har fået flest kort for dem i ligaen, Banega og Mesa. De er – ikke ret overraskende – begge ude med karantæne. Kampens vigtighed, matchuppet og dommeren gør dog, at vi satser på, at der er andre spillere på de to hold, der tager over.

 

Samlet set giver det voldsomt god mening at spille Over 6,50 kort i kampen hos Betfair til odds 2,00.

 

Odds på kampen her