Dagens spilforslag og odds: Vejle vinder hjemme over Fredericia!

 

Kamp: Vejle Boldklub vs FC Fredericia

Spilforslag: Vejle Boldklub vinder kampen

Odds: 1,76

Units: 3/5

Spilstop: 14 august kl. 18:30

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

I den danske 1. division, kaldet NordicBet Ligaen skal Vejle møde Fredericia på hjemmebanen i Nørreskoven. Det er et møde imellem de etablerede Fredericia, som de sidste to sæsoner er sluttet på en sjetteplads. Imens Vejle sidste år trak nitten og sluttede sidst i både grundspillet, samt nedrykningsspillet i Superligaen. Vejle er ikke kommet fantastisk fra start, men det er ikke unormalt for en nedrykker.

Sidste år var Silkeborg i lang tid på hælene, men via en flot slutspurt sikrede de sig den direkte oprykning til Superligaen. Det kan godt tænkes, at Vejle kan blive en lignende historie, hvor sæsonen vil byde på skiftende resultater. Men i dagens kamp mod Fredericia, burde kvaliteten skinne igennem og sikre Vejle sejren. Derfor har vi kigget på, hvor du kan få det bedste odds på kampen. Hos bookmakeren Betsafe får du 1,76, og det er mere end godkendt.

 

Derfor vinder Vejle Boldklub kampen

Som skrevet er Vejle nedrykker i årets NordicBet Liga, sammen med Vendsyssel. Men modsat Vendsyssel er det forventet, at Vejle skal kæmpe om oprykning allerede i år. Sammen med Viborg er Vejle den anden af de to store favoritter til, at tage den ene oprykningsplads som er i spil. Det er en speciel sæson holdene går i møde i og med, at der ikke er noget at komme efter for de hold, som slutter på de sekundære placeringer. Sidst Vejle og Fredericia mødtes var i 2017/18 sæsonen, hvor Vejle på suveræn vis sikrede sig oprykning med en førsteplads. Undervejs i den sæson mødtes de to mandskaber hele tre gange, alle med sejr til Vejle.

I denne sæson har Fredericia vundet to kampe, og tabt en i deres hidtidige tre kampe. Deres to sejre er dog kommet mod Næstved og Køge, to hold som forventes at kæmpe om nedrykning. Imens nederlaget er kommet til Vendsyssel, som Vejle besejrede i sidste spillerunde. Selvom man selvfølgelig ikke kan sige, at fordi Fredericia taber mod Vendsyssel. Så står Vejle bedre stillet til Fredericia da de slog Vendsyssel, er det tankevækkende at Vejle slog dem på overlegen vis. Sejren på 3-0 kan vise sig, at være lige præcis det der skulle til for, at få Vejles sæson i gang. Niveauet på de to hold, burde og vil komme til syne, når Vejle tager sig kærligt af Fredericia og sejrer i Nørreskoven.

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle Boldklub vinder dagens hjemmebanekamp i NordicBet Ligaen imod FC Fredericia, til odds 1,76 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Betsafes logo på sort baggrund