Kamp: Vegas Golden Knights vs Colorado Avalanche

Spilforslag: Vegas Golden Knights vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,15

Units: 3/5

Spilstop: 26 oktober kl.00:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I en af nattens NHL kampe, mødes Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche. Især udeholdet fra Colorado, har haft en rigtig flot sæsonstart og ligger i toppen af Western Conference. I nattens kamp er de dog uden stjernespilleren Mikko Rantanen, som er blevet skadet og er ude i et par uger. Det kan meget vel betyde, at de får svært ved at lave flere mål end Vegas som også er flot kørende.

Modsat Colorado kan Vegas også stille med to enormt stærke kæder, hvor de fleste hold inklusiv Colorado blot kan mønstre en. I de to kæder, har Vegas spillerne da heller ikke skuffet og de kan tilsammen notere sig for vanvittige 55 point. Især har Mark Stone været tæt på ustoppelig, og mod Colorado kan han lyne igen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,15 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Vegas Golden Knights kampen i ordinær tid

Skaden til Mikko Rantanen kan vise sig, at være så kritisk for Colorado som Vegas spillerne håber på. I deres ni hidtidige kampe, har Avalanche scoret flittigt men i sidste kamp så vi deres sårbarhed. Rantanen blev skadet i nederlaget til St. Louis Blues, hvor de tabte 1-3. Det var første gang, at Colorado er gået fra isen i år med blot et enkelt mål scoret. I seks af deres kampe, har de lavet fire eller flere mål men må nu klare sig uden stjernen Rantanen. Gabriel Landeskog har heller ikke ligefrem været flyvende i år, og har blot syv point. Så meget afhænger af Nathan MacKinnon, og det kan blive for meget for ham at bære hele læsset selv.

Vi har allerede nævnt Mark Stone, som er den største pointsluger med hele 14 point for Vegas. Men også Pacioretty med 10 point er flot spillende, og de farlige offensive stopper ikke der. Karlsson har allerede ni point, Smith og Stastny otte, imens Marchessault har samlet seks point sammen. Offensiven er bred, og Vegas kan score mål nærmest fra alle fire kæde på holdet. Derudover er deres førstemålmand Marc-Andre Fleury også for alvor kommet i gang, og han er lige pt. en af ligaens bedste keepere. Vegas har med andre ord, et helt igennem fantastisk hold med en bredde de fleste hold må misunde!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche ender med sejr til hjemmeholdet Vegas Golden Knights i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,15 for sejren.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund