Dagens spilforslag og odds: Vancouver vinder over Anaheim!

Kamp: Vancouver Canucks vs Anaheim Ducks

Spilforslag: Vancouver Canucks vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,91

Units: 2/5

Spilstop: 16 februar kl. 23:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I de sene aftentimer mødes Vancouver Canucks og Anaheim Ducks i Western Conference. Og imens Anaheim stadig har meget svingende resultater, så virker det til Vancouver er kommet tilbage på sporet. Efter fire nederlag, har Canucks nemlig vundet to meget overbevisende sejre over Nashville og Chicago. Måske er de på vej mod endnu en stime, som de fem sejre de fik før de seneste nederlag.

Anaheim er som skrevet svingende, og på det seneste har pilen mest peget ned. Tre nederlag i deres sidste fire kampe, og senest en regulær lussing mod Calgary hvor de tabte hele 0-6. Betyder at Anaheim efterhånden må begynde, at vinke farvel til håbet om en playoff plads. Præcis som sidste år er deres helt store problem en offensiv, der simpelthen ikke leverer varen. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,91 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Vancouver Canucks kampen i ordinær tid

Samtidig med at Anaheim ikke har en sprudlende offensiv, så er det modsat der hvor Canucks har deres styrke. I divisionen er det faktisk kun Colorado, som har lavet flere mål end Vancouver. Faktisk har Vancouver hele seks spillere, som har lavet flere point end den spiller fra Ducks som har flest. Selv uden en skadet Brock Boeser, har Canucks en giftig offensiv. Det er både stjernerne, breddespillerne og deres backs som leverer varen i denne sæson. Gaudette og Virtanen er to af de spillere, som falder under bredden. Begge spillere er i gang med deres hidtidige bedste sæsoner, i deres unge karrierer.

Af de spillere som har imponeret mest i år, er Quinn Hughes helt i toppen af listen. I sin første fulde sæson, har han erobret pladsen på holdets bedste power play kæde. I 57 kampe har han lavet imponerende 44 point, og intet tyder på han stopper lige foreløbig. Tanner Pearson er en anden, som har overrasket mange. Han er i gang med karrierens bedste sæson, og har allerede lavet 41 point i 58 kampe. Bo Horvat er som altid stabil, og har 46 point. Men holdets to bedste i år, er uden tvivl T.J. Miller og Elias Pettersson. Begge har 57 point, og imens Pettersson viser at talentet er ved at blive udfoldet. Viser Miller et helt nyt niveau, som han har taget til nye højder.

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NHL kamp imellem Vancouver Canucks og Anaheim Ducks ender med en hjemmebanesejr til Vancouver mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,91 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund