Dagens spilforslag og odds: Uruguay viser klassen mod Peru!

Kamp: Uruguay vs Peru

Spilforslag: Uruguay vinder kampen

Odds: 1,67

Units: 3/5

Spilstop: 29 juni kl.21:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

I Copa Américas fjerde og sidste kvartfinale skal Uruguay op imod Peru. Det forventes, at Uruguay vinder kampen og spiller sig i en semifinale. Sker det forventede at de henter en sejr, bliver modstanderen i semifinalen Chile som vandt over Colombia. Uruguay har altså en fordelagtig vej mod finalen, idet Brasilien og Argentina mødes i den anden semifinale.

Chile har vundet de sidste to Copa América mesterskaber, og før dem stod Uruguay i 2011 øverst på skamlen. Det er et Uruguay mandskab, som har en rigtig god mulighed for at spille sig i finalen. Og stå med chancen for at vinde guld endnu en gang. Peru kommer ind til kampen ovenpå en 0-5 afklapsning, imens Uruguay slog Chile 1-0. Selvtilliden er høj, og troen på egne evner vil gøre Uruguay nærmest ustoppelige i jagten på semifinalen. Betsafe giver odds 1,67 for sejr til Uruguay, og ovenpå de to holds foregående kampe i denne turnering. Virker det som et fantastisk spil!

 

Derfor vinder Uruguay

Edison Cavani og Luis Suárez. Peru ved hvad Uruguay kommer med, men spørgsmålet er blot, om de kan de stoppe dem. Peru lukkede hele fem mål ind imod Brasilien, og selvom det ikke forventes at de igen taber med så store cifre. Så er forventeligt, at de får det rigtig svært imod Uruguay og de to verdensstjerner. Det store problem for Peru kan vise sig, at de kan få svært ved selv at score. Blot tre mål er det blevet til, og alle kom mod det svage landshold fra Bolivia. For at gøre det værre for Peru, så er Jefferson Farfan endda ude af opgøret. Han stod for både et mål og en assist i kampen, og vil blive savnet hos Peru. Defensiven virkede også rystende usikker imod Brasilien, og hvis ikke Peru får styr på den, vil Cavani og Suárez tromle hen over Peru til aftenens kamp.

Uruguay har som skrevet de to målfarlige angribere Cavani og Suárez i front, og de kan meget vel blive kampafgørende og sende Uruguay tættere på guldet. Men ser vi bort fra deres offensive klasse, så løber der også et af verdens måske bedste midterforsvar rundt nede bagved. Kamp efter kamp holder de modstanderen fra fadet, og uden dem vil Uruguay være en betydeligt svagere modstander. Diego Godin og Jose Maria Gimenez spiller ikke bare sammen for Uruguay, de er også mangeårige holdkammerater i Atletico Madrid. Kort sagt, de kender alt til at spille fantastisk forsvarsspil, og dermed stoppe modstanderen i at score.

Dagens spilforslag lyder hermed: Uruguay vinder over Peru i kvartfinalen ved Copa América, til odds 1,67 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu