Dagens spilforslag og odds: Ukraine vs Portugal ender uafgjort!

Kamp: Ukraine vs Portugal

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,30

Units: 2/5

Spilstop: 14 oktober kl.20:45

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Starten på Gruppe B i EM Kvalifikationen viste os, at Ukraine og Portugal meget vel kan være de to stærkeste nationer i denne gruppe. De ligger da også begge to lunt til, at kvalificere sig efter aftenens kamp. Man kan lidt frækt vove og påstå, at uafgjort er nok for begge landshold selvom Serbien stadig har tre kampe til gode. Problemet for serberne er bare, at Ukraine er direkte kvalificeret med minimum et point.

Imens Portugal efter denne kamp møder to svage modstandere, som med stor sandsynlighed giver fuld pointhøst. Stillingen i gruppen er den, at Ukraine topper med 16 point efter seks kampe. Portugal har 11 point efter fem kampe, imens Serbien blot har syv point ligeledes efter fem kampe. Uafgjort vil med sikkerhed tilfredse både Ukraine og Portugal, og det kræver ikke den store fantasi, at forestille sig vi får en pointdeling. Hos Betfair får du odds 3,30.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

I den første kamp i den stærke Gruppe B, spillede Portugal og Ukraine 0-0 hjemme på portugisernes hjemmebane. Det var en kamp, der viste os at Ukraine ikke bare besidder en god defensiv, men også kan føre det ud i livet. Siden er fulgt lutter sejre, imens er blot er blevet lukket et mål ind bag målmand Andrij Pyatov. Det er ikke fordi offensiven har sprudlet, men den har været tilpas god nok til, at sejrene er kommet i hus. Aftenens kamp er en kamp, hvor de to hold har mange ting til fælles. En fantastisk defensiv og begge nationer kan, som skrevet næsten været garanteret en plads til EM 2020 med et point.

Når man snakker om Portugal, ville det være nærliggende at fokusere på deres offensive stjerner. Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Joao Felix er også alle tre fantastiske spillere, som kan volde ethvert hold problemer. Men i denne artikel vil vi i stedet komme ind på Portugals defensiv. Der ligesom Ukraines er intet mindre end formidabel.

På mål står Wolverhampton målmanden Rui Patricio, som efterhånden er ved at være rigtig solid. Foran sig har han med stor sandsynlighed de to midterforsvarere Pepe og Dias, som har spillet sammen længe og spiller med stor styrke i forsvaret. På backpladserne er Guerreiro og Semedo, og alt i alt er det defensiv som få landshold kan stille op med. Sammen har de sørget for, at Portugal ikke har tabt i de sidste 13 kampe!

Dagens spilforslag lyder hermed: Ukraine vs Portugal ender uafgjort i mandagens EM Kvalifikationsopgør i Gruppe B, til odds 3,30 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo