Dagens spilforslag og odds: Tyskland vs Portugal bliver målrig!

Kamp: Tyskland vs Portugal (EM 2020 i håndbold)

Spilforslag: Der kommer minimum 58 mål i kampen (over 57.5 mål)

Odds: 2,55

Units: 2/5

Spilstop: 25 januar kl. 16:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I dag skal kampen om 5/6 pladsen afgøres, i en kamp der betyder intet for dagens to modstandere. De er begge sikret en plads til OL kvalifikationen, og derfor er kampen reelt set blot en træningskamp. Derfor kunne det godt tænkes, at begge hold vil give fansene et show og gå hjem på. Nogle af de spillere, som ikke har set meget tid på banen under EM kan få spilletid. Og det kan godt gå hen og blive en målrig affære mellem holdene.

I Portugals syv kampe er tre af kampene endt med flere end 58 mål, imens det er sket for tyskerne en enkelt gang. Man skal dog ikke lade sig snyde af disse fakta, da disse lidt ligegyldige kampe meget ofte bliver det rene vesten med byger af mål. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,55 for spillet på over 57.5 mål, og vi tager chancen og tipper på det sker!

 

Derfor kommer der mindst 58 mål i kampen

En af de ting der godt kan spille ind i en kamp som denne, er trætheden ovenpå en lang turnering. I defensiven kan der opstå fejl, som ikke normalt sker og det kan sikre kontramaskinerne at score et hav af mål. Portugal har spillere, som alle er meget hurtige og stryger afsted så snart chancen byder sig for en kontrascoring. Pedro Portela og Diogo Branquinho har begge lavet 19 mål, imens Antonio Areia har imponeret yderligere med 25 mål. Tyskerne er endda endnu bedre, hvor Uwe Gensheimer står noteret for 20 mål. Tobias Reichmann har 23 mål og Timo Kastening topper med 26 kasser.

Det er faktisk meget sigende, at det er fløjene som har scoret disse mange mål. Hos Portugal er de tre faktisk de mest scorende, imens der hos tyskerne er to bagspillere som har 21 og 20 mål også. Hvis det går hen og bliver den forventede showkamp, burde holdene score de mange mål via deres giftige fløjspillere. Selvom begge hold har stabile målmænd, er det ikke sikkert at de kan opholde niveauet i en kamp uden betydning. I holdenes tre tidligere indbyrdes opgør, har resultaterne budt på tre tyske sejr. Mere interessant er det dog, at to af disse har været målrige med 59 og 66 mål. Vi forventer, at vi får endnu et opgør med masser af mål igen i dag!

Dagens spilforslag lyder hermed: Dagens kamp imellem Tyskland og Portugal ender med minimum 58 mål i kampen om 5/6 pladsen under EM-Slutrunden 2020 i håndbold. Hos Unibet får du odds 2,55 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund