Dagens spilforslag og odds: Tottenham Hotspurs lyner fra start!

Kamp: Tottenham Hotspur vs Olympiacos Piraeus

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder Halvleg/Fuldtid 1/1

Odds: 1,91

Units: 3/5

Spilstop: 26 november kl.21:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Tirsdag aften kan Tottenham sikre sig videre deltagelse i årets Champions League, med en sejr over Olympiacos. I sidste uge blev Jose Mourinho hyret som ny Tottenham træner og allerede i weekenden fik han sin første sejr. Noget kunne tyde på, at Mourinho har fået Tottenham spillerne til at genfinde troen. I aften møder de så Olympiacos, som er tæt på at have udspillet sin rolle i Gruppe B. Med blot et sølle point efter fire kampe og svingende form i den hjemlige liga, ligner det en sikker Spurs sejr.

Mourinho effekten var tydelig i weekendes flotte 3-2 sejr på udebane mod West Ham. Præcis som tilfældet var i den kamp, kunne Spurs nemt ende som vindere af både første halvleg samt kampen. Offensivt fik Mourinho set sine spillere an, og han kan kun være tilfreds med resultatet. Alle fire i offensiven fik således enten scoret, eller fik en assist. Hos Betfair kan du få odds 1,91 for spillet på Halvleg/Fuldtid 1, og vi tror at Spurs kommer blæsende fra første fløjt.

 

Derfor vinder Tottenham halvleg/fuldtid

Som skrevet har Tottenham for alvor fået gang i adskillige af deres offensive spillere. Bag Harry Kane i angrebet er det især sydkoreanske Heung-Min Son, som har spillet blændende i de sidste tre kampe. Han har stået for hele fire mål, samt to assist og under Mourinho har han altså fortsat sin glimrende form. Harry Kane har igennem hele sæsonen været et af de få højdepunkter for Spurs, og har scoret 13 mål igennem alle turneringer. I Champions League er det da også blevet til flotte fire mål indtil aftenens kamp.

Dele Alli og Lucas ligner på baggrund af weekendes kamp, Mourinhos foretrukne i firkløveret. Og imens Alli først er ved at finde topformen ovenpå en hel del skader, så er Lucas tilbage i varmen. Under den forrige træner var Lucas ind og ud af holdet, men hvis Mourinho viser ham tillid kan han bygge på weekendens præstation. Her scorede Lucas, og måske kan det være starten på den form vi så ham i sidste år. Tottenham vil for alt i verden gerne lukke og slukke kampen tidligt, og de har spillerne til at gøre det. Vi tror ikke at Olympiacos kan stille noget op, i en kamp hvor motivationen er større hos Spurs!

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder første halvleg samt kampen, imod græske Olympiacos Piraeus i aftenens Champions League opgør. Hos Betfair får du hele odds 1,91.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo