Kamp: Toronto Maple Leafs vs Carolina Hurricanes

Spilforslag: Toronto Maple Leafs vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,38

Units: 3/5

Spilstop: 23 december kl. 20:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I aften mødes to playoff kandidater i Eastern Conference, hvor formstærke Toronto Maple Leafs hjemme møder Carolina Hurricanes. Selvom det er Carolina, som ligger bedst til i ligaen kan det hurtigt blive ændret. For Toronto er flyvende for tiden og scorer masser af mål, samtidig med at defensiven er blevet forbedret. Det er slet ikke utænkeligt, at Carolinas fjerdeplads i ligaen snart bliver byttet om med Torontos syvendeplads.

En af styrkerne hos Toronto mandskabet ligger i, at de har så mange forskellige folk der kan lave mål og point. Imens Carolina hovedsageligt har fire spillere, som står for de fleste point. Bredden på Torontos hold burde give dem en gylden mulighed for, at gå på juleferie med en sejr i bagagen. Danske Frederik Andersen er med stor sandsynlighed, at finde på mål i aftenens kamp, og det er bare endnu en ting der taler for Toronto sejren. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,38 for sejren til Toronto Maple Leafs i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Toronto Maple Leafs kampen i ordinær tid

Toronto er et af de hold i NHL, som har to superkæder der laver masser af point. Førstekæden består lige pt. af Mitchell Marner, John Tavares og Zach Hyman, og det er alle spillere som har lavet både mål og assists. Marner står hovedsageligt for assists, som han har hele 22 af imens Hyman har otte mål i blot 18 kampe. Centeren Tavares kan det hele, og har både 13 mål og 13 assist i denne fantastiske kæde.

Andenkæden er også stærk og måske endda endnu bedre, hvor Kasperi Kapanen, William Nylander og Auston Matthews skøjter. Nylander og Matthews står for de fleste mål og assist, men Kapanen passer godt ind med sin hårde stil. Hvilket giver den plads, de to har brug for til at lave de mål der vinder kampene. Også Ilya Mikheyev har fået samlet en del point sammen, og er ofte på nippet til at få en chance en i af de to bedste kæder. Den nye træner Sheldon Keefe ruskede op i kæderne, da han for et par uger siden blev ansat. Blandt andet satte han de to defensiv spillere Tyson Barrie og Morgan Rielly i samme forsvarskonstellation. Sammen med flot spil fra Andersen, har det været medvirkende til at sejrene er begyndt at komme på stribe!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Toronto Maple Leafs og Carolina Hurricanes ender med en hjemmesejr til Toronto mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,38 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund