Dagens spilforslag og odds: Topholdet Liverpool slår rivalen United!

Kamp: Manchester United vs Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,73

Units: 3/5

Spilstop: 20 oktober kl. 17:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I dag skal vi have endnu et opgør, mellem de to evige rivaler Manchester United og Liverpool. Som så ofte før kræver holdenes fans en sejr, men i dag er en stigende tro på at kampen kun kan ende med et resultat. United er nemlig ramt af utrolig mange skader, på et mandskab der i forvejen ikke er specielt godt kørende. I årets Premier League har De røde djævle kun formået, at vinde sølle to kampe. Og den tredje lurer ikke rundt om hjørnet Champions League mestrene Liverpool.

Der er nemlig stor forskel, på både kvalitet og formen på de to hold. Liverpool har vundet rub og stub og har hele 24 point, imens United blot har samlet ni point sammen. Især på et punkt er forskellen massiv hos de to mandskaber. United kan ikke score mål for tiden, og har således blot scoret fem mål i deres seneste syv kampe i ligaen. Liverpool stormer derimod derudaf, og scorer nærmest efter behag. Liverpool vil vinde dagens kamp, da kvaliteten er flere længder bedre end Uniteds er lige pt. Hos Unibet får du 1,73 for sejren, som ligner et fantastisk spil.

 

Derfor får Liverpool alle tre point

Skaderne hos United hober sig op, og i landsholdspausen fik de yderligere to på skadeslisten. Målmand David De Gea er yderst tvivlsom, ligesom også Paul Pogba kan være ukampdygtig. Det er to af de helt store profiler, på et profilfattigt hold og det virker usandsynligt United kan hamle op med Liverpool. Af andre spillere som er skadet og kan misse opgøret finder vi, Shaw, Wan-Bissaka, Martial, Greenwood, Lingard og Jones.

Hos Liverpool er sagen en helt anden, og de burde kunne stille med tæt på stærkeste opstilling. Alisson Becker har været ude med en lægskade siden august, men kan gøre comeback i storkampen. Hvis han er med, giver det bare United endnu flere grå hår på hovedet i og med, at han er en af verdens bedste målmænd. Som i sidste sæson er Liverpool kommet i besiddelse af, en af bedste defensiver i verden. Læg dertil deres farlige fronttrio af Firmino, Mane og Salah der tilsammen allerede har lavet tre flere mål, end hele Uniteds hold har tilsammen i sæsonen.

Normalt er disse kampe fulde af spænding, og bliver fantastiske kampe. Men i dag kan kampen kun ende på en måde, Liverpool kvaser United!

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder over Manchester United i dagens engelske Premier League opgør, til odds 1,73 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund