Kamp: West Ham vs Norwich

Spilforslag: West Ham vinder kampen

Odds: 1,97

Units: 2/5

Spilstop: 31 august kl. 16:00

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

I Premier Leagues fjerde spillerunde tager West Ham imod oprykkerne fra Norwich. Begge mandskaber har en sejr fra de første tre kampe, men det er The Hammers som kommer ind til kampen med sejre i bagagen. West Ham fik sig en regulær snitter i premieren, hvor mestrene fra Manchester City gav dem en lektion og vandt med 5-0. Meget bedre gik det nu heller ikke Norwich, som tabte 1-4 i deres åbningskamp mod Liverpool.

Siden åbningskampene er det gået holdene vidt forskelligt, hvor Norwich derefter fik en flot sejr på 3-1 over Newcastle. Siden er de dog kommet ned på jorden, og har indkasseret to nederlag i træk. For West ham har kampene siden nederlaget, budt på en uafgjort og sidenhen to sejre. Så The Hammers kommer med selvtillid, og går efter alle tre point. Hos bookmakeren Betsafe får du odds 1,97, hvis det går som vi her på redaktionen spår, og West Ham vinder kampen.

 

Derfor vinder West Ham kampen

Som skrevet har de to mandskaber ikke haft optakt til denne kamp. Da Norwich kommer ind til kampen ovenpå to nederlag, imens West Ham har vundet deres sidste to kampe. For oprykkerne Norwich blev det altså til et nederlag, hvor Chelsea trak det længste strå og vandt 3-2 på udebane. I midtugen blev det så til endnu et nederlag, da Norwich led et pinligt nederlag til League 2 mandskabet Crawley. I nederlaget på 0-1, valgte Norwich at stille med en del breddespillere. Og det blev tydeligt for enhver at kvaliteten ikke er stor når de faste startere ikke spiller.

Teemu Puuki er en stor trussel, men selv med finnen i stor målform ser det svært ud for Norwich i dagens kamp. West Ham ved, at målene skal komme fra ham, og derfor vil forsvaret have stor opmærksomhed og søge, at neutralisere enhver aktion han forsøger. The Hammers fik sidste år den rutinerede træner Manuel Pellegrini ind, og i sin første sæson førte han West Ham til en 10. plads. Han har fået luget ud i truppen, hvor Arnautovic er sendt videre i karrieren, hvilket var tiltrængt. Ind er til gengæld kommet Sebastien Haller, som allerede har imponeret med to mål i to kampe. Bag sig har Haller Lanzini, Anderson og Yarmolenko i en giftig offensiv, som helt sikkert vil volde mange klubber problemer i år. Dagens kamp mod Norwich bliver ingen undtagelse, og vi forventer de må rejse hjem uden point!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hjemmeholdet West Ham vinder over Norwich i eftermiddagens Premier League opgør, til odds 1,97 hos bookmakeren Betsafe.

 

Bookmaker is inactive