Kamp: Tampa Bay Lightning vs Vegas Golden Knights

Spilforslag: Tampa Bay Lightning vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,95

Units: 3/5

Spilstop: 5 februar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Tampa Bay Lightning og Vegas Golden Knights, og selvom begge hold spiller godt så burde Tampa tage sejren. Begge hold kommer fra en 3-0 sejr, over henholdsvis San Jose Sharks og Nashville Predators. Men kigger man på statistikkerne fra denne sæson, bliver det tydeligt at Tampa har overtaget. De har en bedre målscore, og lukker færre mål ind samt de har flere point end Vegas.

Dette endda med færre kampe spillet end Vegas, som har spillet 54 kampe og har 61 point. Tampa har efter 52 kampe flotte 69 point, og de ligner for alvor et af de hold ingen har lyst til at møde lige pt. Tampa har nemlig hele pakken, en fantastisk målmand, solide backs og en fortræffelig offensiv. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,95 for sejren i ordinær spilletid, og det er mere end godkendt!

 

Derfor vinder Tampa Bay Lightning kampen i ordinær tid

Lad os starte med at se på defensiven og målmand Andrei Vasilevski, som nu igen står fantastisk. Han startede faktisk sæsonen ud lidt skuffende, men har siden fundet tilbage til sit vanlige høje niveau. Foran sig har han flere gode backs, blandt andet Sergachyov, Shattenkirk og Hedman. Især Victor Hedman er i en klasse for sig selv, og har kvaliteter både defensivt og offensivt. Han laver næsten et point i snit per kamp, og har efter 50 kampe imponerende 42 point. Det er også offensiven, som er Tampas varemærke. Det er her, hvor de virkelig formår at sætte pres på modstanderne og vinde kampene.

De har en af ligaens bedste kæder i supertrioen med Kucherov, Stamkos og Point, som også er holdets tre største pointslugere. Men selv i andenkæden og tredjekæden har de gode skøjtere, som formår at holde et højt niveau. Andenkæden består af Cirelli, Palat og Johnson, og selvom sidstnævnte aldrig har nået niveauet fra tidligere i karrieren. Er både han og Palat rigtigt dygtige hockeyspillere, som kan afgøre kampe helt på egen hånd. I tredjekæden finder man Killorn, som også er at finde i Tampas bedste powerplaykæde. Han er eksploderet i år, og ser ud til nemt at overgå hans tidligere bedste sæson. Faktum er, at Tampa over hele linjen besidder et meget stærkt mandskab. Stjernerne og bredden bliver for meget for Vegas, og derfor tror vi de vinder kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Tampa Bay Lightning og Vegas Golden Knights ender med en hjemmebanesejr til Tampa mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,95 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund