Dagens spilforslag og odds: Tampa Bay vinder over Sharks!

Kamp: San Jose Sharks vs Tampa Bay Lightning

Spilforslag: Tampa Bay Lightning vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,97

Units: 3/5

Spilstop: 2 februar kl. 04:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes San Jose Sharks og Tampa Bay Lightning, og imens det kører godt for Tampa så er Sharks skidt spillende. Det gør det heller ikke bedre, at San Jose har to af deres bedste spillere på skadeslisten. De har tabt fire af deres seneste fem kampe, og det begynder at se håbløst ud for dem at sikre sig en playoff plads. Som nummer 13 i Western Conference, med blot 48 point efter 52 kampe svinder håbet om playoff hastigt.

Tampa Bay har hverken skader eller andet og begynder så småt, at ligne et hold der sikkert kommer i playoff. Selvom Tampa Bay spillede mod Anaheim natten før, burde de kunne slå et formsvagt Sharks mandskab. De sidste to gange holdene har mødtes, er Tampa også løbet afsted med storsejre på 6-3 og 7-1. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,97 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Tampa Bay Lightning kampen i ordinær tid

Normalt i disse back to back kampe, får reservemålmanden den ene af kampene. Hos Tampa er Andrei Vasilevski det klare førstevalg, imens Curtis McElhinney er reserven. Der er også stor forskel på niveauet, afhængig af hvem der får chancen mod Sharks. Vasilevski startede sæsonen rigtig skidt, og det så længe ud til at det ville blive en sæson til glemmebogen. Niveauet blev dog hævet betydeligt, og han er nu igen blandt ligaens bedste keepere. Det samme kan desværre ikke siges om McElhinney, der i denne sæson har spillet dårligere end hidtil i sin karriere.

Det der dog redder Tampa Bay er deres utrolige offensiv, der igen er blandt de bedste i NHL. De har superkæden med Kucherov, Stamkos og Point, som kan være ustyrlig og næsten laver mål efter behag. Men også andenkæden er ganske habil, hvor Cirelli, Palat og Johnson huserer. Palat og Johnson er aldrig helt vendt tilbage til deres høje niveau fra 2014/15 sæsonen, men de formår stadig at levere varen sammen med unge Cirelli. Styrken ved Tampa er klart deres bredde, og i tredjekæden spiller Killorn som også er i deres bedste powerplaykæde. Han har taget et kæmpeskridt i år, og er hastigt på vej mod sin bedste sæson i karrieren. Sidste mand i powerplaykæden udover Kucherov, Stamkos, Point og Killorn er Hedman. Som så ofte laver han masser af point, og er en af NHLs bedste defensive spillere.

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem San Jose Sharks og Tampa Bay Lightning ender med en udebanesejr til Tampa mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,97 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund