Dagens spilforslag og odds: Sverige slår Slovenien med minimum 2 mål!

Kamp: Sverige vs Slovenien (EM 2020 i håndbold)

Spilforslag: Sverige vinder kampen (-1,5 mål)

Odds: 1,78

Units: 2/5

Spilstop: 12 januar kl. 18:15

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal de svenske værter møde Slovenien, i en kamp der med stor sandsynlighed vil afgøre hvem der får førstepladsen i Gruppe F. Begge hold fik nemlig en sejr i deres første opgør, hvor henholdsvis Schweiz og Polen blev besejret. Det var nu alligevel Sverige, som imponerede mest i storsejren på 34-21 over Schweiz. De kunne snildt have vundet endnu større, men da sejren var sikker kom flere reserver i spil hvorefter niveauet dalede en smule.

Slovenien vandt som skrevet også deres første kamp, med en 26-23 sejr over Polen. Selvom det normalt er flot, at vinde over Polen så kommer polakkerne med et svagt mandskab til denne turnering. Der burde ikke være tvivl om favoritværdigheden i aftenens kamp, og vi tror godt svenskerne kan sikre sig en komfortabel sejr. Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 1,78 for den svenske sejr, som vel og mærket er på minimum to overskydende mål.

 

Derfor vinder Sverige kampen med mindst to mål

Det er næsten fire år siden, at disse hold sidst har mødtes og dengang vandt Slovenien 29-24. Meget er dog sket siden dengang, og svenskerne er kun blevet bedre år for år siden den kamp. Bredden hos svenskerne så man tydeligt i sejren over Schweiz, hvor flere reserver fik spilletid og lavede adskillige mål. Stjernerne viste dog også format med flot spil og masser af mål, og hele tre spillere præsterede at lave seks mål. Kim Ekdahl du Rietz scorede sine seks mål fra backpositionen, Jerry Tollbring fra fløjen imens Andreas Nilssons kom fra stregen.

Selvom svenskerne havde forventet et højt niveau fra disse tre, så var der faktisk flere som ikke helt kom op i gear. Jim Gittfridsson lavede blot to mål, imens Lukas Nilsson slet ikke kunne indstille sigtekornet og måtte gå fra banen uden mål. Hvis de to skudstærke bagspillere får gang i højrearmen, kan det blive en meget ubehagelig oplevelse for Slovenien. Som så ofte før har svenskerne også to fantastiske målmænd, som stort set deler spilletiden mellem sig. Andreas Palicka stod mod Schweiz med en redningprocent på svimlende 47%. Det kan dog meget vel blive Mikael Appelgren der står i aften. Hvem end det bliver, kan Sverige dog godt regne med en superpræstation. Der kan hjælpe til, at sikre en sikker sejr mod Slovenien!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens kamp imellem Sverige og Slovenien ender med en sejr til værterne fra Sverige på minimum to overskydende mål under EM-Slutrunden 2020 i håndbold. Hos Bet365 får du odds 1,78 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe