Dagens spilforslag og odds: St. Louis Blues slår Chicago Blackhawks!

Kamp: Chicago Blackhawks vs St. Louis Blues

Spilforslag: St. Louis Blues vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,30

Units: 2/5

Spilstop: 3 december kl.02:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat skal de regerende Stanley Cup mestre St. Louis Blues en tur til Chicago, hvor the Blackhawks venter. Det er top mod bund som mødes, og det er da også topholdet St. Louis der er smalle favoritter. Chicago havde en kort opblomstring, men er på det seneste faldet af på den igen og har tabt en del kampe. Til nattens kamp kan de være uden både Duncan Keith i defensiven, samt Dylan Strome i offensiven. Markante spillere at måtte undvære, som da også har sin andel i, at det er gået ned af bakke for Chicago.

Chicago har hele fem nederlag i deres seneste seks kampe, imens Blues derimod har vundet de seneste tre kampe. St. Louis topper også ret suverænt Western Conference, hvor de har imponerende 40 point. Til sammenligning har Chicago blot 25 point, og ikke meget tyder på at det skal ændre sig i nat. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,30 for sejren i ordinær spilletid, og vi tror St. Louis Blues fortsætter det flotte spil og sejrer.

 

Derfor vinder St. Louis Blues kampen i ordinær tid

Da St. Louis mistede Vladimir Tarasenko til skade efter blot 10 kampe i sæsonen, troede mange at det kunne blive en svær sæson. Men holdet har stået sammen, og selv uden en af deres absolutte stjerner har de præsteret flot. En af holdets store styrker er deres fantastiske defensiv, hvor især Jordan Binnington fører an i målet. Den store overraskelse fra sidste sæson, har vist sig holdbar spiller på et højere niveau end de fleste andre målmænd i ligaen. Foran sig har han fire af ligaens bedste forsvarere i Dunn, Faulk, Parayko og Pietrangelo.

De har alle både styrker defensivt og offensivt, og netop offensiven er også komplementeret af specielt fire dygtige spillere. Perron, O´Reilly, Schenn og Schwartz har alle været utrolig stabile, og tilsammen har de fire skrabet hele 97 point sammen. Hos Chicago har de også en pointmaskine i Patrick Kane, som har imponerende 33 point i sæsonen. Desværre for Chicago er han lidt af en enmandshær, da resten af mandskabet ikke helt er på samme niveau. De seneste to kampe har deres målmænd også skuffet, og uden deres ellers vanlige flotte spil, får Chicago det svært i nat!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Chicago Blackhawks og St. Louis Blues ender med sejr til udeholdet fra Blues i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,30 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund