Dagens spilforslag og odds: Spurs kommer flot fra start med sejr!

Kamp: Olympiacos Piraeus vs Tottenham Hotspur

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen

Odds: 1,90

Units: 3/5

Spilstop: 18 september kl. 18:55

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I Champions League gruppespillet, skal Olympiacos i aften møde Tottenham i Gruppe B i Grækenland. Hvis Olympiacos skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om, at klare sig videre i gruppen kræver det en sejr. Problemet er dog bare, at Tottenham for alvor er kommet i gang i Premier League, hvor de i weekenden baskede Crystal Palace med 4-0. Det var London holdets første sejr siden premieren, men hele Christian Eriksen sagaen har tydeligvis hæmmet hele holdet.

Nu er transfervinduet lukket, og Eriksen er stadig Tottenham spiller. Roen har så småt lagt sig, og igen kan spillet flyde som i weekendens storsejr. Derudover har Spurs fået gang i Erik Lamela, som har haft et par skadesramte sæsoner. Han har allerede lavet to mål i den hjemlige liga, og begynder at ligne den offensive profil Tottenham har håbet på i flere år. Vi tror Spurs tager alle tre point, og hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 1,90 for sejren.

 

Derfor vinder Spurs kampen

Tottenham har de seneste år fået opbygget et helt igennem fantastisk mandskab, hvilket sidste års finaleplads i Champions League da også beviser. Nede fra målmandsposten og helt op til angrebet, er Tottenham niveau mæssigt en klasse over de fleste andre hold i Europa. På mål står franske Lloris, og foran ham er de belgiske stoppere Vertonghen og Alderweireld. På de to backs har de Danny Rose og enten Walker-Peters eller Aurier, som alle er utrolige gode offensivt. I offensiven er det dog der, vi vælger at ligge vores fokus i dette spilforslag.

Tottenham Hotspur er nemlig så privilegerede, at de har seks stjernespillere til blot fire pladser. Der er dog alligevel en spiller, som altid er første mand på holdkortet nemlig Harry Kane. I de seneste fem år har han bombet løs i Premier league, og de sidste to år har han taget den målfarlighed med ind i Champions League turneringen. Til at hjælpe sig med, at lave de mange mål har han som skrevet en masse klassefolk omkring sig. Christian Eriksen kræver ingen introduktion, og derudover har Spurs også Lamela, Alli, Lucas og sydkoreanske Heung-Min Son. Rent faktisk er det kun Dele Alli, som endnu ikke har fundet vej til netmaskerne i årets Premier League. Men skulle han få chancen, kan det mål komme i aften når Spurs vinder i Grækenland!

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder på udebane over græske Olympiacos Piraeus i aftenens Champions League kamp. Hos Bet365 får du odds 1,90.

 

Følg spilforslaget nu