Dagens spilforslag og odds: Spanien og Kroatien ender igen uafgjort!

Kamp: Spanien vs Kroatien (EM 2020 i håndbold)

Spilforslag: Kampen ender uafgjort (i ordinær spilletid)

Odds: 7,50

Units: 1/5

Spilstop: 26 januar kl. 16:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

Her til eftermiddag skal det hele afgøres, når Spanien og Kroatien mødes i herrernes EM finale. Faktisk har disse to nationer allerede mødtes tidligere i turneringen, da de i mellemrunden spillede 22-22. Igen i semifinalen måtte kroaterne se en kamp ende uafgjort i den ordinære spilletid. Inden Norge blev besejret efter to gange ekstra spilletid. Rent faktisk var Spanien også utrolig tæt på, at skulle i overtid i deres semifinale mod Slovenien.

Til sidst trak de dog det længste strå, og vandt en sejr på 34-32. Kroaterne har nu altså spillet to kampe uafgjort i træk, og derudover blev de to foregående også vundet med blot et mål. I sejrene over Tjekkiet på 22-21, og over Tyskland hvor kroaterne vandt 25-24. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 7,50 for uafgjort i ordinær spilletid. Et usædvanligt lavt odds på uafgjort i en håndboldkamp, men som også afspejler hvor jævnbyrdigt det forventes at blive!

 

Derfor ender kampen uafgjort

Dykker man ned i historikken er det også tydeligt, at disse to nationer de sidste par år har spillet tætte opgør mod hinanden. I de sidste syv indbyrdes opgør har Kroatien vundet tre, Spanien to imens yderligere to er endt uafgjort. To af sejrene er endda blot vundet med et mål, så det er tydeligt disse to nationer ligger godt hinanden. Forstået på den måde, at det altid bliver jævnbyrdigt hvilket er godt for et spil på uafgjort. Det er også to hold, som besidder glimrende målmænd. Kroatien har Sego som er det klare førstevalg, imens Spanien veksler mellem deres to målmænd.

I defensiven er disse to hold, også kendt for at gå til stålet og man kommer ikke let til sine mål. Om kampen igen bliver med så få mål, som i 22-22 kampen er svært at spå om. Men det er nok ikke utænkeligt, at det bliver et lignende resultat hvis holdene følges ad på måltavlen kampen igennem. Offensivt er de to hold meget lige, da begge nationer både har bombere, gode fløje og elegante playmakere. Hos Kroatien har det mest været bagspillerne, som har scoret målene imens det for Spanien i højere grad har været fløjene. Heldigvis har begge hold så meget kvalitet, at de vil være i stand til at jagte en udligning og sende kampen i ekstra spilletid!

Dagens spilforslag lyder hermed: Dagens kamp imellem Spanien og Kroatien ender uafgjort i den ordinære spilletid i finalen under EM-Slutrunden 2020 i håndbold. Hos Danske Spil får du odds 7,50 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400