Dagens spilforslag og odds: Southampton vs Watford ender uafgjort!

 

Kamp: Southampton vs Watford

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,40

Units: 2/5

Spilstop: 30 november kl. 18:30

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften mødes Premier Leagues to absolutte bundhold i Southampton, som hjemme tager imod Watford. Begge hold har været elendige indtil videre i denne sæson, og det er svært at se nogle af holdene få vendt skuden. Aftenens kamp ligner på forhånd en af de kampe, hvor ingen af holdene vil tabe og disse ender ofte uafgjort. Dykker man ned i statistikken er der da også flere ting, som peger mod pointdeling i kampen.

De seneste tre indbyrdes opgør mellem holdene er nemlig endt med to gange 1-1, samt en enkelt kamp som sluttede 2-2. Generelt spiller de altid utroligt lige kampe når de mødes, og i en kamp som denne hvor så meget står på spil. Kan det hele nemt ende med, at begge hold i sidste ende på tage til takke med et point. Southampton er endda stadig uden sejr på hjemmebane i år, og Watford er ganske habile på udebane. Hos Bet365 giver de odds 3,40 for det uafgjorte resultat, og det er bestemt et skud værd.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Vi er nu 13 kampe inde i sæsonen, og det begynder at vise sig hvor holdene kommer til at ligge i år. Desværre for dagens modstandere er de præcis i den suppedas, som mange eksperter havde forudset. Watford kan nærmest ikke købe et mål, og har efter de 13 kampe blot scoret otte mål i ligaen. Southampton er ikke meget bedre, og har formået at score 13. Der hvor holdene dog har kæmpet mest er i defensiven, hvor de har lukket forfærdelig mange mål ind. Især Southamptons målscore er skidt, da de har lukket vanvittige 31 mål ind. Især i blamagen på hjemmebane imod Leicester blev de udstillet, og tabte hele 0-9!

Typisk for bundhold, så har de dog andre kvaliteter og det gælder også Southampton og Watford. Fightervilje og løbevillighed er nogle af nøglerne, der har sørget for de har otte og ni point. Hos Southampton er det især danske Pierre-Emil Højbjerg der fører an, når det gælder fight. Nede i defensiven løber der endda endnu en dansker rundt, hvor Jannik Vestergaard huserer. En af de mangler som begge hold har, er dræberinstinktet. Imellem de to hold har de da også blot tre sølle sejre, i hele 26 kampe. Otte er endt uafgjort, og endnu et uafgjort resultat er lige rundt om hjørnet!

Dagens spilforslag lyder hermed: Southampton vs Watford ender med pointdeling i aftenens kamp i den engelske Premier League, til odds 3,40 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe