Dagens spilforslag og odds: Southampton vs Bournemouth ender uafgjort!

Kamp: Southampton vs Bournemouth

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,75

Units: 2/5

Spilstop: 20 september kl. 21:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Fredag er der Premier League fodbold på programmet, hvor Southampton tager imod Bournemouth. Det er samtidigt en kamp mellem to hold, der er ekstrem lige. I ligaen ligger de da også side om side, som nummer ni og ti begge med 7 point. I fem kampe har begge hold spillet en kamp uafgjort, men når de to mødes indbyrdes ender kampene ofte uafgjort. Således er fire af de sidste fem kampe, endt uden vinder og kun en gang har Southampton vundet med 2-1.

Bournemouth har en del skader op til kampen, men det gør det ikke mindre sandsynligt at vi kan få pointdeling. Bournemouth kan stille op til kampen, og være fuldt ud tilfredse med det ene point. Derfor har vi kigget lidt på, hvilke bookmakere der udbyder høje odds på krydset i kampen. Hos Betfair får du et odds på 3,75, og det er et skud værd efter vores mening. Southampton har endnu en sejr til gode på hjemmebane, og vi tror heller ikke den kommer i aftenens opgør.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Som skrevet er hele fire af fem opgør endt uafgjort, de seneste gange disse to mandskaber har mødtes i Premier League. Der er altså hurtigt ved, at udvikle sig en tendens til at spillerne allerede inden kampen ved, at det er utroligt svært at slå modstanderen. Fodbold er både et spil, hvor teknik, hurtighed og taktik spiller en stor rolle. Men man må ikke negligere det mentale aspekt i fodboldens verden, og når to mandskaber så ofte spiller uafgjort. Ligger det dugfrisk i hukommelsen hos de spillere, som har været involveret i flere af kampene. Det kommer uomtvisteligt til, at spille en rolle i aftenens kamp og kan ende ud i endnu et kryds.

Southampton har indtil nu været stærkest på udebanen, hvor de har hentet deres to sejre. Hjemme har de tabt 1-2 til Liverpool, samt spillet 1-1 med Manchester United. Nu gælder det en noget mere overkommelig modstander, men samtidig en modstander de kæmper med at vinde over. I forsvaret hos Southampton løber en dansker rundt, og spiller flot fodbold. Jannik Vestergaard er en del af det tremandsforsvar, der blot har lukket seks mål ind i fem kampe. Længere fremme på banen har de endnu en dansker, i Højbjerg der dominerer midtbanen og også spiller fast. Begge må de dog gå skuffet fra dagens opgør, som vi tror ender uafgjort!

Dagens spilforslag lyder hermed: Southampton og Bournemouth ender med pointdeling ved fredagens aftenkamp i den engelske Premier League, til odds 3,75 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo