Dagens spilforslag og odds: Silkeborg IF vs Brøndby IF ender uafgjort!

 

Kamp: Silkeborg IF vs Brøndby IF

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 4,30

Units: 2/5

Spilstop: 4 november kl. 19:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften mødes top og bund i Superligaen, og normalt ville Brøndby være store favoritter. Men i aftenens opgør på udebane imod Silkeborg, er holdet fra vestegnen uden deres bedste spiller Kamil Wilczek. Han har nemlig karantæne, via den skalle han nikkede Kevin Conboy i forrige runde. Uden hans mål har Silkeborg en glimrende mulighed for, at undgå nederlag. Det er uvist hvem der vil få chancen i angrebet for Brøndby. Men sikkert er det, at den pågældende spiller ikke har Wilczeks niveau scoringsmæssigt.

Et uafgjort resultat vil, nemlig ikke være et dårligt resultat for Silkeborg. Der i de seneste to kampe, har fået skrabet hele fire point sammen. De vil forsøge, at holde den gode stime kørende og vi tipper, at kampen mellem disse to hold ender med pointdeling. Hos bookmakeren Betfair giver de odds 4,30, og det er en glimrende pris. Vi anbefaler, at man vover pelsen og smider et spil efter resultatet hos dem.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Brøndby er som skrevet uden Superligatopscoreren Kamil Wilczek, og i hans fravær ser Brøndby ramt ud offensivt. Faktum er nemlig, at polakken har stået for hele 14 af Brøndbys 30 ligamål. Brøndbys øvrige angribere har blot lavet to mål, tilsammen vel og mærket. Brøndby skal sætte deres lid til deres to tyskere Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, der har lavet otte og to mål. Brøndby er dog et hold, som ikke særlig ofte holder nullet og de har derfor været afhængige af Wilczeks mange mål.

Man kan nu heller ikke ligefrem påstå, at Silkeborg er specielt gode til at holde modstandere fra fadet. Men modsat Brøndby så er deres spydspids Ronnie Schwartz stadig fyr og flamme, og banker mål ind på samlebånd. Rent faktisk har Schwartz stået for halvdelen af Silkeborgs 20 ligamål, og er der også nummer to på topscorerlisten med 10 mål. Grundet karantænen til Brøndbys topscorer tror vi, at kampen bliver mere jævnbyrdig end hvis han var med. Dermed ikke sagt, at vi ikke får nogle mål for det burde der komme.

Silkeborg er dog inde i en glimrende stime, og hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at forblive i Superligaen skal der flere point på kontoen. Deres seneste fem kampe har budt på tre sejre, hvoraf de to er kommet i pokalen. Samt et uheldigt nederlag til FCM, inden de seneste fik et flot 1-1 resultat ude mod Hobro.

Dagens spilforslag lyder hermed: Silkeborg IF vs Brøndby IF ender uafgjort i aftenens Superliga opgør, til odds 4,30 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo