Dagens spilforslag og odds: Schweiz vs Irland ender uafgjort!

 

Kamp: Schweiz vs Irland

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 4,00

Units: 2/5

Spilstop: 15 oktober kl.20:45

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I Gruppe D fik vi i lørdags et drømmescenarie for de mange danske fans, da Danmark vandt over Schweiz. Mindre dårligt blev det ikke af, at Irland dummede sig gevaldigt og blot fik uafgjort mod Georgien. Det betyder at Danmark næsten med 100% sikkerhed, ligner den ene af de to hold som kvalificerer sig til EM 2020. For Schweiz og Irland er historien dog en helt anden. Kampen i aften kan både skabe øget spænding, eller sende Schweiz helt ud.

Vi tror dog mest på, at kampen vil ende præcis som sidst de to hold mødtes, hvor holdene deler i porten. Det er i begges interesse at undgå nederlag, hvor Schweiz især vil føle sig presset til at gå efter alle tre point. I stillingen er de nemlig fire point efter Irland, men burde få seks point i de sidste to gruppekampe. Her møder Irland Danmark, på udebane og det er tvivlsomt om de kan få point i den kamp. Hos Betfair får du odds 4,00.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Schweiz er ret store favoritter til, at vinde dagens kamp. Men de møder gruppens klart stærkeste defensiv, som blot har lukket to mål ind i seks kampe. Samtidig er det ikke fordi Schweiz selv har været giftige i offensiven, hvor de blot har scoret 10 mål i fem kampe. Fire af disse kom i storsejren over Gibraltar, imens tre kom i 3-3 kampen mod Danmark i marts måned. Det betyder at de rent faktisk kun har formået, at score tre mål i de resterende tre kampe.

Det første opgør mellem de to nationer endte 1-1, og det er slet ikke utænkeligt at vi får et lignende resultat igen. Faktum er nemlig, at begge hold for alt i verden skal undgå nederlag. For Schweiz vil nederlag betyde farvel og tak. Imens det for Irland vil betyde, at de med stor sandsynlighed skal slå Danmark i den sidste kamp.

Uafgjort vil derimod være et brugbart resultat for begge hold. Med to så jævnbyrdige hold, kan kampen nemt ende med pointdeling. Irland har også problemer offensivt, og det kan nemt tænkes at de går ind til kampen for, at sikre det ene point. De vil selvfølgelig håbe de kan hapse alle tre point, og sikre sig en af de to pladser til EM 2020. Men som vi så i 0-0 kampen mod Georgien, så mangler de kynisme. Uafgjort er hvad begge hold må tage til takke med, og som en god bonus sender resultatet Danmark til EM!

Dagens spilforslag lyder hermed: Schweiz vs Irland ender uafgjort i tirsdagens EM Kvalifikationsopgør i Gruppe D, til odds 4,00 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo