Dagens spilforslag og odds: Sagan slutter bedre end Matthews!

Kamp: Tour de France 2019 – 17. etape

Spilforslag: Peter Sagan slutter bedre end Michael Matthews på 17. etape

Odds: 1,50

Units: 3/5

Spilstop: 24 juli kl.12:25

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

På 17. etape venter der rytterne en skræddersyet etape, til to af feltets bedste ryttere i et sådan terræn. De er Peter Sagan og Michael Matthews, og derfor er det da heller ikke overraskende, at de er bookmakernes favoritter på dagen. Sagan har formået, at være en konstant trussel til etapesejre, og har således hele ni top 5 placeringer. Matthews har heller ikke været helt dårlig i årets Tour de France, men kan kun mønstre tre pladser i top 5.

Hos bookmakeren Bet365 har de lavet et matchbet, hvor Sagan er sat op imod Matthews. Spiller du på den lynhurtige slovak, kan du få pengene 1,50 igen. Og med tanke på hans mange topplaceringer, er det et meget spændende odds. Dagens etape passer som skrevet begge ryttere, og det er ikke utænkeligt, at vi får dem at se i direkte spurt. Hvad end det så bliver fra et udbrud, eller i en samlet massespurt. Sagan fører det indbyrdes opgør med 6-3, og vi forventer da også, at han igen slutter bedst på 17. etape.

 

Derfor slutter Sagan bedre

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Sagan er den bedste af de resterende sprintere i feltet. Når vi fratager de tre supersprintere Groenewegen, Viviani og Ewan. På de helt flade etaper der er endt i massespurter, har Sagan således sluttet bedre end Matthews på 4 ud af 5 etaper. Samt Sagan igen på 11. etape sluttede lige efter stjerne trekløveret i en massespurt, hvor Matthews valgte ikke at spurte. På gårsdagens 16. etape var det heller ikke meningen, at Matthews skulle deltage i spurten, men et styrt til Cees Bol ændrede planerne. Men igen var Sagan bedst, og fik således en fjerdeplads, hvor Matthews sluttede som nummer seks.

Sagan har virket virkelig godt kørende i årets løb, og han fik da også en etapesejr på 5. etape. Dagens etapeprofil minder meget om præcis den etape. Her er der to scenarier, at det kan ende i en massespurt, eller udbruddet holder hjem. I begge scenarier er Sagan skyhøj favorit, idet de tungere sprintere Viviani, Ewan og Groenewegen vil falde fra på stigningen. I en decimeret massespurt vil Sagan kunne vinde præcis, som på 5. etape. I et udbrud er han igen favoritten, da han har vist sig formidabel kørende opad, samt er feltets måske bedste nedkører!

Dagens spilforslag lyder hermed: Peter Sagan slutter bedre end Michael Matthews på 17. etape af årets Tour de France, til odds 1,50 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu