Kamp: Zenit vs RB Leipzig

Spilforslag: RB Leipzig vinder kampen

Odds: 2,35

Units: 2/5

Spilstop: 5 november kl. 18:55

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Fjerde runde af Champions League gruppespillet begynder i aften 18:55, og her skal RB Leipzig i aktion. De spiller på udebane imod russiske Zenit, i den utroligt tætte Gruppe G der også inkluderer Lyon og Benfica. Gruppen er så tæt, at blot tre point skiller Leipzig på førstepladsen ned til Benfica på sidstepladsen. Leipzig topper som skrevet og har seks point efter de tre første kampe, men noget tyder på at de har timet formen perfekt. I deres seneste to kampe i Tyskland, har de fuldkommen udraderet modstanderne.

Hvor de har vundet hele 6-1 og 8-0, og der venter Zenit en svær opgave mod det formstærke tyske hold. Frontduoen bestående af danske Yussuf Poulsen og tyske Timo Werner, har da også været ustyrlige i de to kampe. Fem mål af Werner og et enkelt af Poulsen, komplimenteret af hele otte assists er resultatet af de to angriberes udbytte. Vi tror ikke, at Zenit kan stoppe Leipzig i aftenens kamp. Hvis RB Leipzig tager alle tre point, kan du hos bookmakeren Unibet få odds 2,35 for sejren.

 

Derfor vinder RB Leipzig kampen

Selv hvis Zenit på en eller anden måde, for lukket ned for Werner og Poulsen. Så er der desværre for russerne, flere farlige spillere længere nede på banen for Leipzig. For også østrigske Marcel Sabitzer er flyvende for tiden, med tre mål i sine seneste fire kampe. Det ene mål husker Zenit spillerne alt for godt, da Sabitzer var manden der afgjorde den forrige kamp til 2-1 i Leipzigs favør. I netop den kamp, blev Werner skiftet ud allerede efter 45 minutter, men når han er 100% klar tror vi ikke på Zenit kan stoppe ham.

I det forrige opgør for knap to uger siden, var Leipzig da også Zenit overlegne på både chancer og boldbesiddelse. Zenit er tvunget frem i aftenens kamp, men det kan meget vel blive Leipzig der igen tager kontrollen med kampen. Selvtilliden er højere end nogensinde, ovenpå de to storsejre og en sejr i aften kan sende tyskerne ufattelig tæt på videre deltagelse. Den farlige duo med Poulsen og Werner, spillede ikke på banen på samme tid sidst holdene mødtes. Men med udsigten til en startplads til begge, ligner Leipzig et hold få kan stoppe i disse dage!

Dagens spilforslag lyder hermed: RB Leipzig vinder på udebane over russiske Zenit i aftenens Champions League kamp i Gruppe G. Hos Unibet får du odds 2,35.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund