Dagens spilforslag og odds: Raonic server sig i semifinalen

Kamp: Milos Raonic vs Marton Fucsovics

Spilforslag: Milos Raonic vinder

Odds: 1,44

Units: 5/5

Spilstop: 14 juni kl.17:30

Bookmaker: Betfair

Følg spilforslaget nu

 

Milos Raonic møder i en af dagens kvartfinaler ungarske Marton Fucsovics. Det er en gentagelse af deres møde fra selvsamme turnering fra 2018, hvor Raonic vandt kampen i 2 sæt med cifrene 6-2 og 6-4. Betfair udbyder Raonic som vinder til odds 1,44, og dette er et spil som er svært, at komme udenom med henblik på sidste års kamp. Samt det faktum, at Raonic er en regulær serve specialist på det hurtige græs.

Vi tror at Raonic bliver for stor en mundfuld for Fucsovics, og at kampen potentielt kan ende med, at blive et lille stop, på vejen mod endnu en finale for Raonic. I 2018 gik Raonic hele vejen i Stuttgart hvor, han i finalen måtte se sig besejret af Roger Federer. Der er altså tale om en Raonic med gode minder, fra denne turnering og vi forventer, at hans mange esser vil bringe ham til en semifinale. Og derved tættere på en revanche, fra sidste års finalenederlag.

 

Derfor vinder Raonic

Verdens nummer 18 Raonic er intet mindre end fænomenal på underlaget græs. Historikken beviser dette, ved at tage et kig på resultater fra 2016 og frem. I 2016 var han i finalen i opvarmningsturneringen i London op til Wimbledon, og selvsamme år strøg han helt til finalen i den måske mest prestige fyldte turnering der findes i tennis. I 2017 blev det til en kvartfinale i Wimbledon, og i 2018 blev det igen til en kvartfinale for Raonic.

Det er altså en mand, som ved hvordan man spiller på græs. Med hans utrolige serv, hvor han nærmest efter behag, banker det ene servees afsted efter det andet, står han med gunstige kort på hånden, til at spille sig i semifinalen. Anderledes og aldeles ikke imponerende er det dog, at tage et kig på Fucsovics resultater. På græs er det meget vigtigt at serven er et våben, og det kan han ikke prale af. Hans historik er heller ikke videre imponerende, blot to gange i sin 9 år lange karriere har ungareren formået at spille i hovedturneringen. Begge med 3-0 nederlag i sæt og et exit i første runde.

I sidste års møde mellem de to, servede Raonic hele 19 esser, sammenlignet med 3 til Fucsovics. Udover dette udnyttede Raonic alle sine 3 breakbolde, og ungareren formåede slet ikke at spille sig frem til nogle. Det ligner en forholdsvis klar advantage Raonic, og vi forventer han vinder!

Dagens spilforslag lyder hermed: Milos Raonic vinder kampen til odds 1,44 hos Betfair.

 

Følg spilforslaget nu