Dagens spilforslag og odds: Rangers vs Midtjylland bliver målrig!

 

Kamp: Rangers FC vs FC Midtjylland

Spilforslag: Der bliver minimum scoret 3 mål i kampen

Odds: 1,70

Units: 3/5

Spilstop: 15 august kl. 20:45

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I første opgør mellem dagens to modstandere gik det ikke stille for sig, med hensyn til mål i kampen. Rangers vandt hele 4-2 på heden over FCM, som nu derfor er på en næsten umulig opgave i returopgøret. De skal således forsøge, at vinde kampen med minimum tre mål, eller tvinge kampen i overtid med en 4-2 sejr. Under alle omstændigheder ligner det endnu en kamp, hvor der kommer en masse mål. Siden første opgør, har begge hold spillet en enkelt kamp i den hjemlige liga, hvor begge har sejret.

Rangers har vundet 6-1 over Hibernian, imens FCM vandt med 2-0 over Horsens. Det ligner dermed, at der er kommet godt gang i målscoringen hos begge hold, og derfor tror vi på over 2,5 mål i aftenens opgør. Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 1,70, hvis kampen altså indeholder tre eller flere mål. I næste afsnit vil vi komme med vores bud på, hvorfor det da også ligner et vanvittig godt spil!

 

Derfor kommer der 3 eller flere mål i kampen

Som skrevet vandt Rangers med 4-2 i det første opgør, som blev spillet i Danmark. Nu står FCM overfor den noget nær umulige opgave, hvor de skal forsøge at vende opgøret og gå videre. Selvom det nok med meget stor sandsynlighed vil vise sig, at være en umulig mission skal og vil de gøre forsøget. Begge mandskaber har giftige spillere på holdet, som kan udnytte de muligheder der må forventes at komme en del af. Derfor er der også en meget stor chance for, at denne kamp bliver utrolig seværdig med en masse chancer i begge ender!

FC Midtjylland fik i weekenden gang i Sory Kaba, der med to mål sikrede sejren på 2-0 over Horsens. Desuden blev playmakeren Evander sparet i hele kampen, og han er derfor 100% frisk til, at give sit bedste i aftenens kamp. Hos Rangers er historien næsten den samme, da Alfredo Morelos blot fik de sidste 14 minutter på banen. To mål nåede han alligevel, at lave på den korte tid, og der kan være mere i vente fra hans fødder i aften. Derudover banker veteranen Jermain Defoe, kraftigt på døren til en startplads. Med et hattrick i weekenden, har han vist at målnæsen ikke er helt væk endnu!

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver scoret over 3 mål Europa League returopgøret imellem Rangers FC og FC Midtjylland, til odds 1,70 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu