Dagens spilforslag og odds: Randers fortsætter sejrsstimen imod Horsens!

Kamp: Randers FC vs AC Horsens

Spilforslag: Randers FC vinder kampen

Odds: 1,88

Units: 4/5

Spilstop: 23 september kl. 19:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Ved første øjekast kunne aftenens kamp imellem Randers FC og AC Horsens, godt ligne et helt lige opgør. Men når vi dykker ned i statistikkerne, bliver det tydeligt hvor Randers er store favoritter til, at vinde kampen. Med to meget overbevisende sejre, i de seneste to runder af Superligaen er Randers for alvor kommet i gang. Først gik det ud over Silkeborg, som var heldige med kun at tabe 0-2, og senest imponerede Randers igen i 3-0 sejren ude mod Esbjerg.

Horsens har også fået skrabet fire point sammen, i de seneste to runder men på et helt andet grundlag. De vandt 2-1 hjemme over Lyngby i en skidt spillet kamp, hvor et straffespark hjalp dem på vej mod sejren. Og i sidste kamp fik de uafgjort efter 0-0 mod Sonderjyske, i en helt igennem elendig kamp af begge mandskaber. Horsens lukker generelt for mange mål ind, og det tror vi Randers udnytter. Hos Nordicbet kan du få 1,88 for sejren, og vi tipper de får fuld pointhøst.

 

Derfor vinder Randers FC kampen

Randers har 11 point og Horsens 10 indtil nu i Superligaen, men så lige burde de ikke være. Randers har nemlig været uheldige og burde have flere point, og har en målscore på 13-11. For Horsens er der tale om det stik modsatte, hvor de har flere point end spillet har været til. Deres målscore er horrible 7-16, hvilket da også fortæller om et hold hvor defensiven sejler. Netop defensiven kommer også på en alvorlig opgave i aftenens kamp mod Randers, der har adskillige glimrende offensive talenter.

På midtbanen er Andre Rømer blevet benyttet, og har da også kvitteret med to mål indtil videre. Den tidligere FC Midtjylland spiller viser uge efter uge, hvorfor Randers købte ham i OB sidste sommer. På den ene kant løber Saba Lobjanidze mod forventning stadig rundt, og gør modstandernes forsvar rundtossede. Alt pegede mod et salg, men det skete ikke og nu er altså i Randers minimum indtil vinter. Igennem de sidste to sæsoner, er spilleren fra Georgien blevet en stjerne ikke bare i Randers, men i hele Superligaen. Han viser et uhørt højt niveau, og der hersker ingen tvivl om at han er i Randers på lånt tid.

I angrebet laver både Egho og Riis mål, og de to angribere har fem mål imellem sig. Egho må især brænde efter, at score igen da han har stået stille på tre sæsonmål længe. Og det skal gå ud over, det defensivt svage Horsens mandskab!

Dagens spilforslag lyder hermed: Randers FC vinder over AC Horsens i aftenens danske Superliga opgør, til odds 1,88 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund