Kamp: Randers FC vs Esbjerg fB

Spilforslag: Randers FC vinder kampen

Odds: 1,77

Units: 3/5

Spilstop: 15 december kl. 14:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Dagens to modstandere i en af Superligaens søndagskampe, er Randers FC som hjemme tager imod bundholdet Esbjerg fB. Og lad det være skrevet med det samme, Esbjerg er elendige på udebane og generelt i årets Superliga. Det vestjyske mandskab er for længst blevet hægtet af i kampen om top seks, og den eneste grund til de ikke ligger sidst. Er fordi at Silkeborg har været endnu dårligere, tro det eller ej.

Med blot 13 point, og tre sejre ud af 19 kampe har sæsonen ikke kørt på skinner for EfB. I årets sidste kamp kommer de op mod et Randers hold, som derimod har haft en fin sæson. Med 27 point og otte sejre, ligger de godt til i feltet af bejlere til den vigtige top seks. En sejr i eftermiddag kan sende dem op i top seks, hvilket er noget sjovere og gå på vinterferie med. Seks af deres otte sejre er vundet på hjemmebanen, og de har gode muligheder for en sejr i dag. Hos Danske Spil kan du få det flotte odds 1,77 for sejren.

 

Derfor vinder Randers FC kampen

Den helt store stjerne på Randers mandskabet, skulle faktisk slet ikke have spillet på holdet i denne sæson. Alt var sat ind på et sommersalg af Saba Lobjanidze, men da det ikke skete måtte han igen snøre støvlerne for Randers. Inden han løb ind i en skade, havde han da også imponeret stort med seks mål i blot 12 kampe. Nu er han tilbage, og bejler til en plads i startopstillingen efter to indhop med et mål til følge.

Der er som skrevet stor forskel på Randers holdet, når de spiller på hjemme eller udebanen. Hjemme på Cepheus Park er de blandt de bedste i ligaen, kun overgået af FCK, FCM og BIF. Det må siges, at været meget imponerende og en af grundende til de mange point ligger i defensiven. Blot ni mål har de lukket ind i egen hule, imens de selv har scoret hele 19 styks. For Esbjerg er historien en helt anden, da de på udebane har haft meget svært ved at score. Med blot seks mål og 17 imod sig, er de ligaens dårligste udehold. Det tegner til, at Randers slutter sæsonen bedst af med en sejr over bundholdet Esbjerg!

Dagens spilforslag lyder hermed: Randers FC vinder på hjemmebane over Esbjerg fB i eftermiddagens danske Superliga opgør, til odds 1,77 hos bookmakeren Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400