Dagens spilforslag og odds: Pittsburgh Penguins slår Dallas Stars!

Kamp: Pittsburgh Penguins vs Dallas Stars

Spilforslag: Pittsburgh Penguins vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,32

Units: 3/5

Spilstop: 19 oktober kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I en af nattens NHL kampe, mødes Pittsburgh Penguins og Dallas Stars. Især udeholdet fra Dallas, har haft en rigtig svær sæsonstart og har stadig ikke vundet en kamp i ordinær tid. Rent faktisk har de tabt hele seks kampe i ordinær tid, imens en er vundet i overtid og en er tabt i overtid. Penguins har derimod haft en glimrende start, især med tanke på de har været ramt af nogle skader. I syv kampe, har de vundet fire samt en i overtid og tabt blot to.

Normalt er Dallas kendt for en glimrende defensiv, men det er gået helt galt i år hvor der er gået hele 26 mål ind. Problemet for Dallas i nat er, at de møder et formstærkt Penguins mandskab, som er højt scorende. Pittsburgh har deres syv kampe formået, at score hele 28 mål og de virker ikke synderligt ramt af skaderne til blandt andet Malkin. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,32 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Pittsburgh Penguins kampen i ordinær tid

Skader til Rust, Malkin, Bjugstad, McCann og Galchenyuk, er hvad Pittsburgh har kæmpet med i sæsonstarten. Alligevel har de øvrige stjerner leveret varen på fornemmeste vis, med masser af mål og assists. Sidney Crosby har især vist sin styrke, med fire mål og hele otte assist. Han er i fuld gang med, at bevise hvorfor han af mange menes at være en af de bedste spillere i hele NHL. Han virker til, at have lagt sine mange hjernerystelser bag sig, og har startet sæsonen fænomenalt.

Guentzel har trådt i karakter og har allerede lavet fem mål, og også Hornqvist har lavet tre mål. I defensiven har Letang og Schultz vist flot spil, samtidig med at de også offensivt har budt ind med masser af assists. Imellem dem har de noteret sig imponerende 11 af slagsen, plus to mål af Letang.

Hos Dallas har sæsonen været en stor skuffelse, hvor blandt andre nyindkøbet Pavelski slet ikke er kommet i gang. Han er endda røget ned i tredjekæden nu, efter sæsonens andet nyindkøb Perry er klar fra sin skade. Det største problem i Dallas er, at Seguin, Radulov, Benn, Klingberg og Bishop skuffer kamp efter kamp. Indtil de formår, at spille bedre ligner det endnu et nederlag mod formstærke Penguins!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Pittsburgh Penguins og Dallas Stars ender med sejr til hjemmeholdet Pittsburgh Penguins i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,32 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund