Dagens spilforslag og odds: Philadelphia Flyers slår Detroit Red Wings!

Kamp: Philadelphia Flyers vs Detroit Red Wings

Spilforslag: Philadelphia Flyers vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,63

Units: 4/5

Spilstop: 29 november kl.22:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I en af de mange tidlige aftenkampe skal Philadelphia Flyers møde bundholdet Detroit Red Wings. Imens Flyers er godt kørende med tre sejre i deres seneste fire kampe, hvor nederlaget kom efter straffeslag mod Calgary. Ser det straks værre ud for Detroit, der nu har tabt syv kampe i træk. De seneste fem endda i ordinær spilletid, og nu er Detroit også uden stjernen Anthony Mantha som er blevet skadet. Det ser sort ud for Detroit, og aftenens kamp ligner ikke vendepunktet.

Flyers har byttet lidt rundt på kæderne i de sidste kampe, og det har givet pote. Samtidig er deres to målmænd begyndt, at vise et betydeligt højere niveau hvor især Carter Hart spillet flot. Det forventes da også, at det er unge Hart som skal vogte målet mod Detroit og det øger blot chancerne for sejr. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,63 for sejren i ordinær spilletid, og vi tror Philadelphia Flyers fortsætter det flotte spil og sejrer.

 

Derfor vinder Philadelphia Flyers kampen i ordinær tid

Som skrevet har Detroit mistet Mantha til skade, og det har de virkelig kunne mærke. Fordi selvom Detroit også var begyndt, at tabe kampe med Mantha på holdet. Er de blevet decideret knust i de seneste tre kampe, hvor han har sat udenfor. Modsat Flyers lukker Detroit desværre for dem alt for mange mål ind bag deres to målmænd, og det burde Flyers kunne udnytte. Stille og roligt har Philadelphia bevæget sig op mod toppen af Eastern Conference, hvor de nu er nummer seks. Detroit derimod er mutters alene på sidstepladsen med blot 17 point, og hele 17 nederlag i ordinær spilletid.

Til sammenligning har Flyers kun syv nederlag i ordinær tid, og en væsentlig bedre målscore. Flyers målscoren lyder på 75-74, imens Detroits gyselige statistik lyder på 59-104. Det er dog ikke kun skader der er et problem hos Red Wings, det bunder i kvaliteten på holdet. De har for mange mangler over hele linjen, og mod Flyers kommer de i aften op mod overmagten. Flyers har nemlig en hel skare af spillere, som imponerer med mål og masser af point. Konecny, Giroux, Couturier, Lindblom, Voracek og Provorov har sørget for en placering i toppen for Flyers. Kan de endda få gang i Van Riemsdyk, kan de blive et hold som kan slå alle og bestemt også Detroit!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NHL kamp imellem Philadelphia Flyers og Detroit Red Wings ender med sejr til hjemmeholdet fra Flyers i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,63 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund