Dagens spilforslag og odds: Penguins vinder over Montreal!

Kamp: Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens

Spilforslag: Pittsburgh Penguins vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,88

Units: 2/5

Spilstop: 15 februar kl. 01:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Pittsburgh Penguins og Montreal Canadiens, og det er tydeligt udeholdet har det svært lige nu. De har nemlig mistet backen Shea Weber til en skade, og i hans fravær er resultaterne dalende. Senest er det blevet til to nederlag, mod henholdsvis Arizona og dernæst Boston. Penguins har også lidt to nederlag på det sidste, men de nederlag kan dog forklares med modstanderen Tampa Bay, som er i forrygende form.

Faktum er nemlig, at Pittsburgh igen ligner et tophold i Eastern Conference. De er da også langt højere i tabellen end Montreal, og det endda med fire kampe færre spillet. I denne uge lavede de et bytte med Minnesota, og fik således fat i Jason Zucker. Det er en glimrende spiller, at få ind og han er allerede kommet i førstekæden. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,88 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Pittsburgh Penguins kampen i ordinær tid

Med nyerhvervelsen af Zucker har Pittsburgh nu igen to gode scoringskæder. Zucker er som skrevet gået direkte ind i førstekæden, hvor han spiller sammen med Sidney Crosby og Patric Hornqvist. Imens andenkæden består af Evgeni Malkin, Bryan Rust og Jared McCann, som af mange menes at være deres bedste kæde. Trods en periode ude med en skade og blot 42 kampe spiller, har Malkin da også vist højt niveau med hele 58 point. På fløjen ved siden af Malkin, er Rust i fuld med karrierens bedste sæson og har allerede lavet 45 point i 41 kampe. Det samme kan faktisk siges om McCann, der med 31 point også er i gang med sin bedste sæson.

Fokus er dog kommet på Zucker kæden, da Crosby nu endelig har to kompetente fløje ved siden af sig. Det kan blive eksplosivt, hvis de tre for alvor finder rytmen. Da der er tale om tre spillere, som alle ved hvor målet står og er kendt for at lave mange mål. Defensivt er Penguins også rigtig gode lige pt. I et godt stykke tid var Matt Murray sat ud af spillet, og unge Tristan Jarry stod fænomenalt. Men Murray er kommet godt igen den seneste måned, og Pittsburgh har nu to stærke kort på målmandsposten. Lige meget hvem af dem der får chancen, vil det betyde Pittsburgh kan angribe kampe velvidende at de er godt dækket ind på mål!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Pittsburgh Penguins og Montreal Canadiens ender med en hjemmebanesejr til Pittsburgh mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,88 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund