Dagens spilforslag og odds: OB sejrer over Lyngby!

Kamp: Odense vs Lyngby

Spilforslag: Odense vinder

Odds: 1,58

Units: 4/5

Spilstop: 22 juli kl. 19:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Dagens to modstandere Odense og Lyngby, mødes for første gang i Superligaen siden 2017/2018 sæsonen. Dengang var OB overlegne på hjemmebanen, og vandt således begge opgør med henholdsvis 3-0 og 3-1. Meget er sket siden dengang, og Lyngby har været en tur i Nordicbet Ligaen, inden de nu igen er, at finde i Superligaen. Som så ofte før er det dog sikkert, at OB på hjemmebane, er store favoritter til sejren. I dag er ikke anderledes, og hos Nordicbet kan du få odds 1,58 hvis OB får den forventede sejr.

I første runde af Superligaen, kom de to mandskaber vidt forskelligt fra start. Lyngby vandt en flot sejr over Aab med 2-0. Imens OB måtte se sig besejret af de regerende mestre FCK, der vandt kampen med 3-2. Lyngby spillede med den gejst man kan forvente af et oprykker hold, og de vil uden tvivl håbe på, at det igen vil bringe dem til et godt resultat mod OB. Problemet er dog, at OB er en anden kaliber end Aab. Nederlaget til FCK kunne ligesåvel have endt med en sejr. De spillede en flot kamp, og førte 2-0 inden FCK lavede det flotte comeback.

 

Derfor vinder Odense kampen

OB og Lyngby har meget forskellige målsætninger for årets sæson. Lyngby har kun et mål, at kæmpe for livet i Superligaen. I en kamp mod et af de forventede tophold, er det da heller ikke her, at det forventes Lyngby skal vinde. Spillemæssigt kommer OB med en helt anden stil, end hvad Lyngby oplevede i Aab sejren. Netop spillestilen som OB bringer kan vise sig, at være nøglen til sejr. OB spiller med to gange Laursen på wingback pladserne, og de er intet mindre end fantastiske. De farer op og ned af kanterne kamp efter kamp, og er tilmed utrolig målfarlige.

Man kunne frygte at OB ville være svækket betydeligt efter, at målmand Grytebust er skiftet væk i sommeren. Men afløser Oliver Christensen stod en god kamp mod FCK. Det kan godt vise sig, at de ikke vil føle det savn på posten, man kunne have spået med den unge keeper mellem stængerne. Målene skal komme fra altid farlige Kadrii, Jacobsen og Kløve, og generelt er OB mandskabet et niveau over oprykkerne Lyngby. Derfor forventer vi OB lever op til favoritværdigheden, og tager sæsonens første sejr!

Dagens spilforslag lyder hermed: Odense vinder over Lyngby i aftenens kamp i den danske Superliga, til odds 1,58 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund