Dagens spilforslag og odds: New York Rangers slår Edmonton Oilers!

Kamp: Edmonton Oilers vs New York Rangers

Spilforslag: New York Rangers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,80

Units: 2/5

Spilstop: 1 januar kl. 03:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Edmonton Oilers og New York Rangers, og hjemmeholdet Edmonton er inde i en slem krise. I de seneste 10 kampe, har de tabt hele otte af slagsen og syv er endda tabt i ordinær spilletid. Problemet for Oilers er, at deres superstjerner Draitsail og McDavid simpelthen ikke alene kan bære holdet. Faktum er nemlig, at ingen andre på mandskabet holder niveau og det har givet de mange nederlag.

Hos Rangers er der derimod optimisme at spore, og de har vundet tre af deres sidste fire kampe. Panarin har vist sig, som en fantastisk signing over sommeren og fører klart pointlisten hos Rangers. Men også Strome, Zibanejad, DeAngelo og Kreider viser flot spil, og sammen med Panarin ligner Rangers et hold der godt kunne vinde kampen i nat. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,80 for sejren i ordinær spilletid, og det er bestemt et skud værd og spille på Rangers sejren!

 

Derfor vinder New York Rangers kampen i ordinær tid

Efter en stille start for Rangers, eksploderede Artemi Panarin og er nu godt på vej mod et rekordår. Sidste år var russerens bedste sæson hidtil i karrieren, hvor han lavede flotte 87 point. Den rekord er han godt på vej til, komplet og smadre og har allerede vanvittige 51 point. Rangers mandskabet har vist sig, at være det perfekte match for Panarin og ligemeget hvem han spiller i kæde med, imponerer han med masser af point. Og Ryan Strome ligner en spiller, som er på vej mod et rekordår og har allerede 35 point.

Som om det ikke er nok, så er der endda endnu en spiller i Mika Zibanejad som også er på vej mod sin klart bedste sæson. I blot 25 kampe grundet skader, har han allerede samlet 30 point sammen via 15 mål og 15 assist. Zibanejad er lederen på Rangers holdet, og han kan også lidt af det hele. Faceoffs, hits, mål og assists gør Zibanejad til lidt af drømmespiller for ethvert mandskab, og han har da også sit del i de mange sejre på det sidste. Den sidste spiller vi vil fremhæve, som kan være med til at spille sejren hjem til Rangers er Anthony DeAngelo. Han har taget kvantespring i denne sæson, og giver Rangers en uhyggelig farlig power play kæde. Et Oilers hold i krise, burde være guf for Rangers og vi tror på de sikrer sig sejren i ordinær spilletid!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Edmonton Oilers og New York Rangers ender med en udebanesejr til Rangers mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,80 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund