Dagens spilforslag og odds: New York Islanders slår Toronto Maple Leafs!

Kamp: New York Islanders vs Toronto Maple Leafs

Spilforslag: New York Islanders vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,30

Units: 2/5

Spilstop: 14 november kl.01:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat skal New York Islanders møde Toronto Maple Leafs, som har danske Frederik Andersen på mål. Det er historien om to hold, hvor det ene har fået en stjerne tilbage fra skade, imens det andet lige har mistet en af sine. Desværre for Toronto er det dem, som har fået Mitch Marner skadet og hans mange point vil helt sikkert blive savnet. Hos Islanders er Jordan Eberle derimod vendt tilbage, på det allerede formstærke Islanders mandskab. Hvilket kun giver dem endnu bedre betingelser for, at fortsætte deres flotte stime med 11 sejre i 12 kampe.

Islanders har især haft to grunde til, at modstanderne har måtte gå fra banen med et nederlag i bagagen. Deres tysk/russiske kombination på målmandsposten har været intet mindre, end fænomenale. De lukker nærmest ingen mål ind, og står begge med redningsprocenter der gør de fleste målmænd misundelige. Hos Toronto må man erkende, at danske Andersen ikke har haft en lige så imponerende sæson indtil videre. På det seneste er Andersen dog kommet efter en skidt sæsonstart, men med skader ser det svært ud for Toronto. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 2,30 for sejren i ordinær spilletid og vi tror Islanders fortsætter de mange sejre.

 

Derfor vinder New York Islanders kampen i ordinær tid

Islanders er præcis som sidste år, et fantastisk defensivt mandskab. Men i år har offensiven også imponeret, og efter blot 16 kampe har de formået at score flotte 49 mål. Sammenligner man deres måltotal med Toronto, som er et notorisk offensivt mandskab. Ser man at Toronto i 19 kampe, faktisk kun har scoret 64 mål. Det store problem for udeholdet Toronto, er derimod deres defensiv. De har lukket hele 62 mål ind, hvor Islanders kun har tilladt 35 mål hvilket da også rækker til ligaen klart bedste defensiv.

I deres seneste tre indbyrdes opgør, har Islanders også vist hvordan man håndterer de offensive kræfter hos Toronto. Godt nok har led de et nederlag sidste gang på 1-2, men ellers har kampene budt på to sejre på 6-1 og 4-0. Med offensiven, som det kører lige pt. for Islanders, og skaden til Marner hos Toronto. Tror vi ikke, at Andersen og kompagni kan forhindre Islanders i at fortsætte deres imponerende statistik med de mange sejre!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem New York Islanders og Toronto Maple Leafs ender med sejr til hjemmeholdet fra New York Islanders i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 2,30 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift