Dagens spilforslag og odds: Nashville Predators vinder over Calgary Flames!

Kamp: Nashville Predators vs Calgary Flames

Spilforslag: Nashville Predators vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,10

Units: 3/5

Spilstop: 1 november kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat tager formstærke Nashville Predators hjemme imod Calgary Flames. Det er et Nashville hold, som forrige nat fik en flot 3-0 sejr over Chicago Blackhawks. I kampen vendte en af deres to skadede prominente stjerner tilbage, i form af Matt Duchene. Det vides endnu ikke om Filip Forsberg vender tilbage i nat, men han kan ikke udelukkes. Skulle han ende med at være kampklar, er det selvfølgelig en forstærkning til Predators.

Nashville har nu vundet fire kampe i træk, hvor de tre er vundet i ordinær spilletid. For Calgary er historien en anden, da de kommer ind til kampen ovenpå tre nederlag i de seneste fire kampe. Hvad værre er, at Flames i de seneste to kampe slet ikke har fået offensiven til, at levere. Her har de tabt med to gange 1-2, og selv en rokade i deres kæder har ikke hjulpet. Vi tror, at Predators tager sig kærligt af Calgary og vinder kampen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,10 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Nashville Predators kampen i ordinær tid

Som skrevet har Calgary forsøgt, at rokere rundt i kæderne hvor Matthew Tkachuk er kommet op i førstekæden. Det har dog ikke fungeret indtil videre, og i de to kampe han har været i førstekæden har de altså tabt. Der er ingen tvivl om, at Tkachuk sammen med Johnny Gaudreau og Elias Lindholm nok skal finde melodien. Men lige pt. virker Calgary, som et såret hold og mod et formstærkt Nashville hold bliver det svært at sejre. Begge hold kommer i kamp, blot to dage efter de spillede deres sidste kamp.

Med tilføjelsen af Duchene, tror vi på at Nashville kommer til være for stærke for Flames. I kampen mod Chicago var han ikke kampafgørende, men det kan nemt komme i nat. I sin første sæson hos Nashville, har han da også allerede imponeret stort med 11 point i 11 kampe. Lidt overraskende så kan det blive nogle helt andre end de store stjerner, som ender med at hive sejren hjem. I kampen mod Chicago, var det nemlig tredjekæden som gik helt målamok. Bonino stod for alle kampens tre mål, imens Grimaldi og Smith tilsammen stod for hele fem assist. Faktum er, at Nashville ikke bare har to gode kæder, de har tre. Predators vil gøre præcis som navnet forpligter, de vil jage sejren og vi forventer de får den!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Nashville Predators og Calgary Flames ender med sejr til hjemmeholdet fra Nashville i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,10 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund