Kamp: Montreal Canadiens vs Los Angeles Kings

Spilforslag: Montreal Canadiens vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,87

Units: 4/5

Spilstop: 10 november kl.01:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat skal Montreal Canadiens møde de utrolig formsvage Los Angeles Kings, der har tabt rigtig mange kampe i sæsonen. Hovedparten af de nederlag, som Kings har fået er endda blevet tildelt dem i ordinær spilletid. I nat forventer vi, at det meget vel kan ske igen når de spiller ude mod Montreal. Det er nemlig et hjemmehold, som spiller flot hockey og også får sig nogle flotte resultater for tiden. Imens Kings har tabt fire af deres seneste fem kampe, har Montreal vundet tre af deres.

Modsat Kings har Montreal også mødt flere mandskaber, som er flere niveauer højere end Kings. Kampen i nat, burde derfor ligge godt til en Canadiens sejr. Den største forskel på de to hold er, at Montreal formår at score betydeligt flere mål end Kings. Samtidig med, at de endda også lukker færre mål ind. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,87 for sejren i ordinær spilletid, og vi føler det er værd at spille på.

 

Derfor vinder Montreal Canadiens kampen i ordinær tid

Sidst de to hold mødtes endte kampen med en sejr på 3-1 til Montreal, og de er da også favoritter til at sejre igen i nat. Som skrevet er Canadiens nemlig godt kørende for tiden, med hele fire sejre i deres seneste seks kampe. De to nederlag er kommet mod formstærke Dallas Stars, samt senest hvor Philadelphia vandt efter overtid. På imponerende vis har Montreal dog formået, at vinde over Toronto, Arizona, Vegas og Boston som alle er tophold. Ikke bare er kampene vundet, men tre af dem endda i ordinær spilletid hvilket er dybt imponerende.

En af nøglerne til Montreals succes, er deres mange offensive kvaliteter. De har modsat de fleste hold i NHL, nemlig hele to kæder som præsterer på højeste niveau. Samtidig med, at de også har to backs der banker point ind efter behag. I førstekæden har Gallagher, Tatar og Danault fundet ind i et fantastisk samarbejde, og har mellem sig hele 46 point. Imens andenkæden ikke er langt efter, hvor Drouin, Domi og Armia har skrabet 44 point sammen. Læg dertil de to backs Weber og Petry, som tilsammen har 21 point. Og man forstår hvorfor Montreal har klaret sig så flot. Kings er ikke et hold, der vil volde Montreal problemer i nat og vi forventer, at de tager sejren!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Montreal Canadiens og Los Angeles Kings ender med sejr til hjemmeholdet fra Montreal i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,87 for sejren.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift