Dagens spilforslag og odds: Montreal Canadiens slår Arizona Coyotes!

Kamp: Montreal Canadiens vs Arizona Coyotes

Spilforslag: Montreal Canadiens vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,31

Units: 3/5

Spilstop: 11 februar kl. 01:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Montreal Canadiens og Arizona Coyotes, og det er hjemmeholdet som er bedst spillende lige pt. Montreal har sejret i fem af deres seneste seks kampe, og i den indbyrdes statistik er de også Arizona overlegne. Her har de nemlig vundet de sidste tre gange modstanderen har heddet Arizona, og alle endda i ordinær spilletid. For Arizona ser det lige pludseligt skidt ud, selvom de stadig er med i kapløbet om en playoffplads.

Syv nederlag i deres sidste otte kampe, har betydet de er røget ned i stillingen. Hvad værre er, at deres normale førstevalg på målmandsposten stadig er skadet, og nu er også Raanta ude. Derfor må Adin Hill træde til, og selvom han er god målmand er han det klare tredjevalg. Hos Montreal er optimismen stor, og en sejr burde være mulig i nat. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 2,31 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Montreal Canadiens kampen i ordinær tid

De mange flotte resultater skal gerne følges op af endnu en sejr mod Arizona, så Montreal kan komme op i top otte. Til at forsøge og kæmpe sig derop, har Montreal fået et boost i form af Jonathan Drouin som er tilbage fra skade. I sine første 19 kampe lavede han 15 point, inden en skade i håndleddet satte ham ude af spillet. Nu er han tilbage, og burde give Montreal endnu et offensivt kort at spille med. Offensiven er nemlig kommet mere i fokus efter Kovalchuk blev hentet ind for nogle uger siden.

Han har vist sig som et regulært scoop, og har i 15 kampe lavet flotte 12 point. Generelt har Montreal bare mange spillere, som præsterer på et stabilt højt niveau i offensiven. Lehkonen, Armia, Suzuki fylder bredden ud på holdet, imens Domi, Gallagher, Danault og især Tatar er stjernerne. Slovakiske Tomas Tatar har gang i intet mindre end en fantastisk sæson, og burde overgå hans tidligere bedste. I 57 kampe har han lavet 51 point, og er faktisk kun syv point fra at tangere karrierens bedste sæson. Backen Shea Weber blev for nyligt skadet, og i hans fravær går Jeff Petry ind og udfylder rollen. Petry er en fuldgod erstatning, og er kun blevet bedre år efter år i offensiven. Faktum er, at Montreal spiller bedre end Arizona i disse dage, og burde være i stand til at sejre endnu engang i nat!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Montreal Canadiens og Arizona Coyotes ender med en hjemmebanesejr til Montreal mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 2,31 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund