Dagens spilforslag og odds: Masser af kort i Serie A-gyser

Spilforslag hver dag

Kamp: Inter – Empoli
Spilforslag: Over 4,5 kort
Odds: 1,89
Units: 2/5
Bookmaker: Nordicbet

 

Odds på kampen her

Inter og Empoli har begge alt på spil inden sidste runde. Inter på den Champions League-givende fjerdeplads har rivalerne fra AC Milan lige i hælene et point efter, og Empoli ligger nummer 17 med et enkelt point ned til Genoa på den forkerte side af stregen. Taberen af søndagens kamp kommer til at tabe meget mere end en fodboldkamp. Kampens vigtighed kan få begge hold til at satse lidt ekstra i tacklingerne, og dagens dommer er ikke bange for at vise, hvem der bestemmer.

Kortfest i Milano

Både Inter og Empoli hører til i bunden af bisselisten i Italien. Det er et vigtigt obs-punkt i dette spil, der gør, at vi ikke satser flere units. Men bortset fra det peger det meste i retning af, at vi skal forvente en masse kort i dagens kamp i Milano.

For hverken Inter eller Empoli kan tåle at tabe kampen. Inter risikerer at miste en masse rare Champions League-millioner, mens Empoli risikerer at miste sin status som Serie A-mandskab. Et sådant setup kan få enhver til at gå på banen for at dø med støvlerne på. Og man skal ikke sådan lige afskrive Empoli, blot fordi de ligger i bunden. De er i forrygende form op til denne kamp og har vundet de seneste tre, mens Inter kun har vundet to af de seneste syv kampe, og de to sejre var mod henholdsvis nummer 20 og nummer 19. Senest blev det til et smertefuldt 1-4-nederlag til Napoli.

Begge hold døjer med et par skader, men ingen af de fraværende spillere er kortmagneter. Dagens dommer, Luca Banti, er et plus for spilet. Han snitter fem kort pr. kamp, som ligger i den høje ende af skalaen, og han er gået over linjen i 13 ud af 23 kampe. I ingen af de 23 kampe har der været så meget på spil som i denne kamp. Denne kamp kan sagtens stikke af, hvis det ene hold skal forsvare en vigtig føring, og det andet hold i stigende grad bliver desperat.

Flere andre bookmakere ligger med et væsentlig lavere odds på dette spil, men Nordicbet og Danske Spil har stadig værdi.

 

Vi anbefaler derfor at spille på, at der kommer over 4,5 kort i kampen til odds 1,89 hos Nordicbet.

 

Odds på kampen her