Dagens spilforslag og odds: Manchester United vs Tottenham ender uafgjort!

Kamp: Manchester United vs Tottenham Hotspur

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,50

Units: 2/5

Spilstop: 4 december kl. 20:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften mødes to af de hold, som der var forventninger om skulle blande sig i topstriden. Men 14 kampe inde i sæsonen, er både Manchester United og Tottenham et godt stykke efter top fire. Spurs ligger bedst på en femteplads med 20 point, imens United er længere nede i tabellen på en niendeplads med 18 point. Bookmakerne er enige om, at kampen er helt lige og priserne afspejler også dette, hvor ingen er klar favorit. Dette er Mourinhos første store test, som Tottenham træner og uafgjort vil være et fint resultat.

En af de ting der har gjort Manchester ikke har fået de ønskede point i denne sæson, er deres offensiv. I de første ni kampe i ligaen scorede de blot 10 mål, og heriblandt er sæsonåbneren som blev vundet 4-0. Men i de seneste fem kampe har de fundet målformen, og har således scoret imponerende 11 mål. Defensiven hos begge hold halter dog, og derfor tror vi kampen ender med pointdeling. Hos Danske Spil giver de odds 3,50 for det uafgjorte resultat, og det er bestemt et skud værd.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Mourinho kom ind som træner da Tottenham fyrede Pochettino, og har sejret i sine tre første kampe. Det er dog ikke kun sus og dus indtil videre, da alle sejre også har budt på et hav af mål imod Spurs. De tre sejre lyder på en udesejr over West Ham på 3-2, samt to hjemmesejre på 4-2 og 3-2. Med al respekt for West Ham, Olympiakos og Bournemouth, så bliver dette den første rigtige test for Mourinho. Selvom United ikke længere er helt så frygtindgydende som tidligere, har de stadig en masse klassespillere.

Mourinho kender dem endda særdeles godt, da han jo selv var træner i United indtil han blev fyret og Solskjær tog over. Meget af det spillermateriale, som Solskjær har til rådighed var spillere som Mourinho fik ind i klubben. Man kunne fristes til, at tro en snedig taktikker som Mourinho ville fokusere mere på hvordan de holder United fra at score. Snarere end, at se på sit eget mandskab, som han trods alt kun har trænet i få uger. I ligaen har Spurs da også allerede stået fem kampe uafgjort, imens United er helt oppe på seks uafgjorte. Begge hold, vil nok stille sig tilfreds med det ene point, og vi tipper altså også på at det sker!

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vs Tottenham Hotspur ender med pointdeling i aftenens kamp i den engelske Premier League, til odds 3,50 hos bookmakeren Danske Spil.

 

Følg spilforslaget nu

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400