Dagens spilforslag og odds: Manchester United vs Arsenal ender uafgjort!

Kamp: Manchester United vs Arsenal

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,50

Units: 2/5

Spilstop: 20 september kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Mandag aften runder Manchester United og Arsenal syvende spillerunde af, når De Røde Djævle tager imod The Gunners. Normalt ville United være store favoritter til en sådan kamp, men spillet har været skuffende hidtil i sæsonen. Læg dertil at United kæmper med en masse skader, og det ligner derfor en kamp hvor Arsenal burde tro på muligheden for, at sikre sig point. Arsenal har dog heller ikke været helt overbevisende, og det er svært at tro på de kan sikre sig alle tre point.

Begge mandskaber har allerede spillet uafgjort to gange hver, i årets Premier League. Arsenal imod Watford og Tottenham, imens United har måtte tage til takke med pointdeling imod både Wolves og Southampton. Fælles for begge hold er også, at de mangler spillere i offensiven hvor United dog er mest ramt. Som hjemmehold burde de dog kunne undgå nederlag, og derfor tror vi på uafgjort. Hos Bet365 giver de odds 3,50, og det er et skud værd.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Som skrevet er der skader på begge hold, hvor United er hårdest ramt. Bailly, Fosu-Mensah, Jones, Martial og Rashford er med sikkerhed ude af aftenens kamp. Imens også Pogba og Shaw er meldt tvivlsomme, og det vil ethvert hold kunne mærke med så mange folk ude. Hos Arsenal mangler de Lacazette i angrebet, imens også Maitland-Niles på backen er ude med karantæne. Hos Manchester har de virkelig været i scoringsmæssige problemer, hvor de kun har formået at score fire mål i de sidste fem kampe i ligaen. Redningen for dem har heldigvis været en solid defensiv, og det kan godt blive det de skal satse på igen mod Arsenal.

Arsenal har været noget bedre offensivt end United, men til gengæld har defensiven også været mere svingende. De har en målscore på 11-10 i ligaen, imens Uniteds er på 8-6. Det kunne godt tegne til, at hvis det lykkedes Arsenal at score, så vil United få muligheder i et noget ustabilt forsvar hos The Gunners.

De sidste tre gange United har spillet på hjemmebanen, er to ud af de tre opgør faktisk endt uden en vinder. Resultaterne har i de to uafgjorte budt på et 1-1 resultat, samt 2-2 sidste gang de mødtes. Vi tror igen på, at ingen af holdene slipper afsted med alle tre point, da kampen ender uafgjort!

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United og Arsenal ender med pointdeling ved mandagens aftenkamp i den engelske Premier League, til odds 3,50 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu