Dagens spilforslag og odds: Man City vs Chelsea ender uafgjort!

Kamp: Manchester City vs Chelsea FC

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 5,00

Units: 2/5

Spilstop: 23 november kl. 18:30

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Lørdag mødes to hold, som begge er i det jagtende felt på Liverpool der besidder Premier Leagues førsteplads. Manchester City og Chelsea FC har begge drømme om, at stå med titlen når sæsonen er ovre. Med det spillermateriale holdene har, burde City ende højest i tabellen. Men lige pt. spiller Chelsea fantastisk fodbold, og de vil komme ind til kampen fuld af tro på sagerne. City er uden karantæneramte Bernardo Silva, og det kan komme Chelsea til gode.

City er desuden uden de to langtidsskadede spillere Leroy Sane og Aymeric Laporte, som normalt er sikre startere. Hos Chelsea er der kun tvivl om Christian Pulisic, som har en mindre skade. Kan han komme sig over den, vil Chelsea startopstillingen være tæt på optimal. Det tog lidt tid for Lampard, at sætte sit præg på mandskabet, men med seks sejre i streg er det nu lykkedes. Vi tror Chelsea overrasker og sikrer sig det ene point i aftenens kamp. Hos Bet365 giver de odds 5,00, og det er bestemt et skud værd.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Chelsea startede ikke sæsonen ud med en særlig imponerende defensiv. De er dog kommet godt efter det på det seneste, hvor der kun er gået fire mål ind i deres stime på seks sejre. Tre af disse er endda blevet vundet, uden at modstanderen har formået at score på målmand Kepa Arrizabalaga. Den spanske keeper står ikke bare flot for Chelsea, men har også fundet sig til rette som førstemålmand på det spanske landshold. Han har taget et stort skridt frem i år, og har da også sin del i Chelsea succesen.

Hos City har de også en verdensklasse målmand, men der er stadig tvivl om Ederson bliver sin skade kvit. I hans fravær vil Claudio Bravo stå for City, men hans niveau er slet ikke i samme kategori. Det så man også i sidste runde, hvor Liverpool slog dem med 3-1. Havde Ederson stået den kamp, kunne City meget vel have fået et bedre resultat. Fælles for begge hold er, at de scorer mange mål. Man kunne nemt forestille sig en kamp, hvor den ikke ender 0-0, men snarere ender med et par mål. Vi tager chancen og tipper på et overraskende uafgjort resultat, hvilket giver et flot højt odds!

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vs Chelsea FC ender med pointdeling i aftenens kamp i den engelske Premier League, til odds 5,00 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu