Dagens spilforslag og odds: Målfest i U21 semifinale!

Kamp: Tyskland U21 vs Rumænien U21

Spilforslag: Over 2,5 mål

Odds: 1,70

Units: 3/5

Spilstop: 27 juni kl.18:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Slutrunden er kommet ind i den afgørende fase, og det er tid til endnu et odds på U21 EM. Der venter her et brag af et opgør i semifinalen mellem Tyskland og Rumænien. Det er to hold som har vist, at de kan få netmaskerne til at blafre. Derfor forventes det da også, at der kan komme en ren målfest. Bet365 giver odds 1,70 hvis der bliver scoret minimum 3 mål i kampen, og det er der god grund til at tro på.

Begge landshold har scoret virkelig mange mål i de indledende grupper. Tyskerne har scoret hele 10 mål i blot tre kampe, og Rumænien imponerende 8 mål. At Rumæniens 8 mål er imponerende, bliver kun styrket når der tages i betragtning, at de spillede en 0-0 kamp imod Frankrig. Dette uafgjorte resultat kom i hus, efter et sært opgør hvor begge mandskaber tydeligt gik efter 0-0. Som da også endte med, at kvalificere begge mandskaber til semifinalen.

 

Derfor får vi en målfest

Kort sagt, så er det to meget gode offensiver som mødes. Tyskerne kan mønstre turneringens to topscorere i Gian-Luca Waldschmidt som er topscorer med 5 kasser. Imens Marco Richter har lavet 3 mål. En dødfarlig frontduo, som vi desværre så imod Danmark, hvor de stod for alle tre mål, og hjalp Tyskland til en 3-1 sejr. Lige bag de to frontløbere er Mahmoud Dahoud, som også har fået lavet et enkelt mål for tyskerne. De tre har vist sig, som en stor mundfuld for modstanden. Og det kan nemt tænkes, at Rumænien får svært ved at lukke ned for dem i aftenens semifinale.

Hos Rumænien er målene fordelt lidt mere ud, således har deres eneangriber George Puscas lavet 2 mål. Florinel Coman scorede 2 mål i et flot indhop i deres 4-2 sejr over England. Ianis Hagi, søn af legendariske Gheorghe Hagi. Har ligeledes stået for 2 mål, samtidig med han er en formidabel spilfordeler, der med flotte pasninger skærer forsvarene op. På midtbanen er Tudor Baluta, som har budt ind med 1 mål i turneringen indtil videre. Blandt reserverne har Rumænien også angriberen Adrian Petre. Som vi kender fra den danske Superliga, hvor han dagligt gør sig i Esbjerg.

Der er altså nok af spillere, med mål i støvlerne på de to hold. Derfor er det heller ikke utænkeligt, at vi får endnu en målrig kamp imellem disse to nationer. Historien viser da også, at kampene imellem dagens modstandere traditionelt ender målrigt. To sejre til tyskerne på 8-0 og 5-1, samt en uafgjort på 2-2, taler sit tydelige sprog. At vi kan forvente et sandt bombardement hos de to målvogtere!

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyskland U21 vs Rumænien U21, ender over 2,5 mål til odds 1,70 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu