Dagens spilforslag og odds: Lyngby får minimum uafgjort mod AGF!

Kamp: Lyngby BK vs AGF

Spilforslag: Lyngby taber ikke kampen (+0,5)

Odds: 1,81

Units: 2/5

Spilstop: 5 august kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Oprykkerne fra Lyngby har haft en blandet start på livet i Superligaen. I deres første kamp vandt de flot, men også overraskende mod Aalborg med 2-0. Derefter kom de ned på jorden, hvor først OB gav dem en lussing på 4-1, inden Sønderjyske slog dem 3-0. Hos AGF har det resultatsmæssigt ses værre ud, selvom spillet dog har været godkendt. Således har århusianerne blot et point efter uafgjort mod Hobro, og sidenhen to nederlag til FCK og FCM. Det er forventet, at Lyngby skal kæmpe mod nedrykning i år, imens AGF selv vil mene, at de burde være i top 6.

Starten af sæsonen har dog vist sig anderledes, og AGF tager til Lyngby uden sejre. Vi tror heller ikke at det denne gang vil lykkedes AGF, at hive sejren med hjem. Og derfor anbefaler vi, at man tager et kig på bookmakeren Unibet, og deres Asian Handicap. Her kan du spille Lyngby (+0,5) til odds 1,81, hvilket reelt betyder at hvis Lyngby formår, at undgå nederlag så vinder du på dit spil.

 

Derfor taber Lyngby ikke kampen

Lyngby har haft et rigtig godt tag på AGF de sidste par år. Ud af de seneste fire opgør, er AGF således uden en eneste sejr, imens Lyngby har vundet to. De sidste to opgør, som er spillet på Lyngbys hjemmebane er begge endt uden mål, altså 0-0. AGF ligner da heller ikke et mandskab, der kan score mål efter behag. I sæsonen er det blot blevet til to scoringer, og angriberen Patrick Mortensen har stadig sin første kasse til gode. AGF er efterhånden blevet et defensivt stærkt hold, og heri er måske problemet. Fokus på en stærk defensiv, koster fremad banen, og det kan Lyngby lukrere på til, at sikre sig minimum et uafgjort resultat.

Hos Lyngby ved de til gengæld, hvor målene skal komme fra. Frederik Gytkjær har da også allerede lavet tre mål for oprykkerne. Kan han fortsætte målformen og minimum lave en enkelt pind, har vi svært ved at se AGF true for alvor. Lyngby har også den fordel, at de spiller på hjemmebane. Samt at de helt sikkert vil have kigget på fejlene fra de to nederlag, som skal forbedres til aftenens kamp. Kan det lykkes for Lyngby tror vi på, at de som minimum kan sikre sig en uafgjort!

Dagens spilforslag lyder hermed: Lyngby formår at sikre sig minimum uafgjort imod AGF, i aftenens kamp i den danske Superliga. Asian Handicap Lyngby (+0,5) til odds 1,81 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund