Dagens spilforslag og odds: Lugano vs FC København ender 1-1!

Kamp: Lugano vs FC København

Spilforslag: Kampen ender 1-1

Odds: 6,00

Units: 1/5

Spilstop: 28 november kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal Lugano møde danske FC København i Europa Leagues Gruppe B. Begge hold har stået deres kampe på henholdsvis hjemme og udebane uafgjort. Dette opgør ligner da også på forhånd et der skriger uafgjort. I Europa har begge hold spillet både utroligt lige kampe, og også målfattige. Man behøver ikke den store fantasi for, at forestille sig at det sker igen i aften. Begge Luganos kampe på hjemmebane er endt uafgjort efter to gange 0-0. Imens FCK ligeledes har to uafgjorte på udebane efter to gange 1-1.

Ikke nok med det, så har FCK endda spillet hele tre kampe uafgjort i denne ufatteligt jævnbyrdige gruppe. Det var i hjemmekampen mod Dinamo Kiev, hvor resultatet som man næsten allerede kan gætte blev 1-1. Eneste sejr til FCK kom mod aftenens modstander, i den første gruppekamp hvor de vandt 1-0. Hos Bet365 får du odds 6,00 for slutcifrene 1-1, hvilket er et flot højt odds i et opgør der ligner endnu en kamp der ender i pointdeling. Her går vi dog efter den store gevinst, med det frække slutresultat på 1-1!

 

Derfor ender kampen 1-1

Selvfølgelig er det svært at ramme et specifikt resultat. Men lige præcis i dette opgør ligner det bare en af de få gange, hvor man rent faktisk kan lykkedes med det. I de fire foreløbige kampe, har ingen af holdene i denne gruppe imponeret. Eller for den sags skyld skuffet fælt, men værst er det dog gået for Lugano som kun har to point. FCK topper gruppen sammen med Kiev, hvor begge har seks point, kort forfulgt af Malmö på fem point. For Lugano er sagen klar, de skal nemlig bruge tre point. Men de regerende danske mestre er ikke bare mestre i den henseende, men også i spillet om at sikre sig et resultat.

I alle FCKs kampe har de formået, at score kampens første mål. Det er slet ikke utænkeligt, at det kan ske igen i aften. Lugano skal som skrevet over stepperne, men FCK har vist sig som det bedre hold af de to indtil videre. Kan de holde Lugano fra fadet og selv lukrere på kontrachancer, så kan de meget vel igen se sig komme i front. Sker det, så skal Lugano frem og forcere og så har vi chancen for at få 1-1 resultatet. Det er selvfølgelig et sats, men vi tror på at FCK for fjerde gang i træk spiller 1-1!

Dagens spilforslag lyder hermed: Lugano vs FC København ender 1-1 i aftenens Europa League kamp. Hos Bet365 får du odds 6,00.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe